Diş Macunu ile İstanbul Silüeti - Son Dakika
Sağlık

Diş Macunu ile İstanbul Silüeti

Diş Macunu ile İstanbul Silüeti

Ünlü yetenek Nathan Wyburn İpana diş macunu ile İstanbul'u resmetti.

28.11.2012 14:57

İngiltere'nin Yetenek Sizsiniz 'i "Britain's Got Talent "a katılarak ünlü yapımcı ve televizyoncu Simon Cowell'ın portresini diş macunuyla yaparak ünlenen Nathan Wyburn, İpana'nın davetiyle Türkiye'ye geldi.

EDAD (Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği) tarafından düzenlenen 16. Uluslararası Estetik Diş Hekimliği kongresi kapsamında Ipana'nın daveti ile İngiltere'nin Yetenek Sizsiniz'i "Britain's Got Talent" ünlenen Nathan Wyburn ilk kez Türkiye'ye geldi. Bugüne kadar birçok farklı malzeme ile resim yapan Nathan'ın bu seferki malzemesi İpana diş macunuydu. Nathan Wyburn, kongre'nin birinci günü İpana diş macunu ile İstanbul silüetini resmetti.

Etkili bir ilk izlenim bırakmak ve insanları etkilemek herkes için önemli diyen Nathan Wyburn, "Yaptığım çalışmalarla izleyenleri etkilediğimi düşünüyorum. İnsan iletişiminin yüzde 93'ünün sözlü olmadığı bu dönemde, yüz ifadeleri, mimikler, özellikle de sağlıklı bir gülümseme kendinizi ifade etmede çok daha etkili. Çalışmalarımı izleyenlerin gülümsemesi beni çok mutlu ediyor. Kısaca güzel bir "gülüş" hayatımızı değiştirebiliyor, izleyenlerin güzel bir gülüşü beni motive ediyor, kendime güvenimi artırıyor, sanırım herkes için de bu aynı" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Diş Macunu ile İstanbul Silüeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement