Diyarbakır Havalimanı'ndaki çalışmalar nedeniyle uçuşlar Mardin ve Batman havalimanlarına yönlendirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Havalimanı'ndaki çalışmalar nedeniyle uçuşlar Mardin ve Batman havalimanlarına yönlendirildi

Diyarbakır Havalimanı\'ndaki çalışmalar nedeniyle uçuşlar Mardin ve Batman havalimanlarına yönlendirildi

Diyarbakır Havalimanı, tadilat çalışmaları nedeniyle 24 Mayıs'tan itibaren bir ay kapalı olacağından bu tarihlerde yapılacak uçuşlar Mardin ve Batman havalimanlarına yönlendirildi.

23.05.2021 13:48  Güncelleme: 15:02

Diyarbakır Havalimanı, tadilat çalışmaları nedeniyle 24 Mayıs'tan itibaren bir ay kapalı olacağından bu tarihlerde yapılacak uçuşlar Mardin ve Batman havalimanlarına yönlendirildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Diyarbakır, Mardin, Batman valilikleri ve belediyelerce bu süreçte, uçuş için Diyarbakır'dan, Batman ve Mardin'e gidecek olan ve Diyarbakır'a gelmek üzere Batman ve Mardin'e iniş yapan yolcular için ulaşım imkanı sağlanması için çalışma yapıldığı bildirildi.

Ortak çalışma sonucu, Diyarbakır-Batman ve Diyarbakır-Mardin arasında faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarının, Mardin ve Batman havalimanlarına da servis yapmaları yönünde karar alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlarımız Batman ve Mardin toplu taşıma ücreti olan 25 lira dışında, bu illerde havalimanı toplu taşıma hizmeti için ilave bir ücret ödemeyecektir. Diyarbakır'dan uçuş için Mardin ve Batman havalimanlarına gidecek olan yolcularımız, Diyarbakır Otogarından kalkan Batman ve Mardin toplu taşıma araçlarını 25 lira karşılığında kullanabilecek. Aynı şekilde Batman ve Mardin havalimanına inecek Diyarbakır yolcuları da aynı illerin havalimanından bu toplu taşıma araçlarından faydalanabilecek. Mardin ve Batman havalimanlarında toplu taşıma konusunda sıkıntı yaşayan yolcularımız belirtilen telefon numaralarına ulaşabilirler."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Havalimanı'ndaki çalışmalar nedeniyle uçuşlar Mardin ve Batman havalimanlarına yönlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement