Diyarbakır, Şırnak ve Amanoslar'da 18 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır, Şırnak ve Amanoslar'da 18 Terörist Öldürüldü

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 terörist öldürülürken, birçok silah ve patlayıcı da ele geçirildi. Ayrıca Şırnak ve Amanoslar'da 15 terörist etkisiz hale getirildi.

11.07.2018 09:31  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk büyük terör operasyonunda PKK'ya büyük darbe vuruldu ve 3 ilde toplam 18 terörist öldürüldü.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, Kulp ilçesi Demirli Köyü Keçiveren Mezrası kuzeydoğusundaki kırsal alanda icra edilen operasyonel faaliyet neticesinde; 11 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 08.00 itibariyle, 3 terörist, 3 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 12 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği şarjörü, 360 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği fişeği, 1 adet el bombası, 1 adet el telsizi, 1 adet radyo, 1 adet El Yapımı Patlayıcı (EYP) düzeneğine ait uzaktan kumanda, 9 adet pil bloğu, örgütsel doküman, çok miktarda yaşam maddesi ve giyecek ile birlikte ölü olarak etkisiz hale getirilmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı gereğince, ölü olarak etkisiz hale getirilen teröristler hakkında adli işlemlere başlanılmış olup, delil niteliğine haiz olan silah, mühimmat, örgütsel doküman ve diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır" denildi.

TOPLAM 18 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "Osmaniye Amanos Dağlarında emniyet istihbarat ve jandarmanın ortak operasyonu ile 11 terörist, Şırnak'ta 4 terörist olmak üzere toplan 18 terörist etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Diyarbakır, Şırnak ve Amanoslar\'da 18 Terörist Öldürüldü

Son Dakika Güncel Diyarbakır, Şırnak ve Amanoslar'da 18 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Misafir: Aslanlar, Allah yardımcınız olsun! Türk milleti sizinle gurur duyuyor. Alçaklara göz açtırmayın. 18 2 Yanıtla
  • kadının dilinden en iyi anlayan adam: artık o iş tamam süleyman baba tekrar görevde kökünü kazıyacak bu vatan hainlerinin inşallah 13 4 Yanıtla
  • Fatih: Ohhhh elleriniz dert gormesin yigitler 14 2 Yanıtla
  • bir dost: allah yardim etsin 10 4 Yanıtla
  • ANNE: RABBİM SİZİ KORUSUN ELLERİNİZE SAĞLIK YİĞİTLER 12 1 Yanıtla
  • tekin canbaz: Allah yar ve yardımcınız olsun 7 0 Yanıtla
  • Cem: Harun denen dallama sistem su anda işliyor eskiden bürokrasi vardı islemiyordu 2 0 Yanıtla

Advertisement