Doktor Koca, Avukat Eşini 14 El Ateş Ederek Öldürdü! - Son Dakika
Güncel

Doktor Koca, Avukat Eşini 14 El Ateş Ederek Öldürdü!

Diyarbakır'da doktor Mesut Issı, çocuklarının da bulunduğu otomobilde tartıştığı avukat eşi Müzeyyen Boylu Issı'yı, araçtan indirdikten sonra tabancayla 14 el ateş ederek öldürdü.

19.05.2019 16:18  Güncelleme: 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da doktor Mesut Issı (45), çocuklarının da bulunduğu otomobilde tartıştığı avukat eşi Müzeyyen Boylu Issı'yı (47), araçtan indirdikten sonra tabancayla 14 el ateş ederek öldürdü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay, öğle saatlerinde Kayapınar ilçesinde meydana geldi. Mesut Issı ve eşi Müzeyyen Boylu Issı, çocuklarıyla birlikte bir etkinlikten dönerken, otomobilde tartışmaya başladı. Mesut Issı, çocukların yanında tartışmamak için otomobilini kenara çekip, eşini araçtan indirdi. Biraz ileriye giden çift, tartışmayı sürdürdü. Tartışmanın büyümesi üzerine Mesut Issı, üzerindeki tabancayı çekip, eşi Müzeyyen Boylu Issı'ya 14 el ateş etti. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılan Müzeyyen Boylu Issı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Doktor Koca, Avukat Eşini 14 El Ateş Ederek Öldürdü!

TELEFONUNU KİMSE AÇAMADI

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerin polis ekipleri sevk edildi. Polis olay yerinde inceleme yaparken, Müzeyyen Boylu Issı'nın telefonu çaldı. Olay yerindeki polis ve sağlık ekipleri, Issı'nın dakikalarca çalan telefonunu açamadı. Yapılan incelemenin ardından Müzeyyen Boylu Issı'nın cenazesi, otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Katil zanlısı Mesut Issı ise bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Doktor Koca, Avukat Eşini 14 El Ateş Ederek Öldürdü!
Doktor Koca, Avukat Eşini 14 El Ateş Ederek Öldürdü!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor Koca, Avukat Eşini 14 El Ateş Ederek Öldürdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • LYME HASTALIĞI İNSANLIĞIN SONU!: NE OLDU HANİ DOKTORLARA UYGULANAN ŞİDDET VARDI? CANI YANMIŞ İNSANLARA KÖPEK ÇEKTİKLERİNDE 2 LAF YESELER BUTONA BASIP YAŞLI AMCALARI POLİSLERE TOKATLATIYORLARDI, GELİR DAĞILIMINDA EŞİTLİĞİ EZERCESİNE BİR ÖĞRETMENİN 100 KATI PARA KAZANAN DOKTORLAR VARKEN EN UFAK CANLARI YANDIĞINDA HEMEN TOPLANIP SESLERİNİ DUYURMAKTAN GERİ KALMAYAN DOKTORLARIMIZ CİNAYET İŞLEYİNCE KİM TOPLANACAK ÇOK MERAK EDİYORUM... 8 12 Yanıtla
    birisi: Ne alaka? Bir tane psikopatın yaptığını tüm mesleğe nasıl mal edersin? 0 1 Geri kalmış: Senin fikrinin zikrinin yorumunun 1 0 Dr agon: Doktorlar kendilerini toplumdan soyutluyorlar, içlerinde olmayan bilmez.. Diğerlerini böcek gibi görünüyor lar.. İstisnalar olabilir) 0 0
  • Piskopat Avcisi,: Doktor olmus ama cahil kalmis. 13 3 Yanıtla
    ...,..: eşeklik baki kalırmış 1 0
  • Latt: cahil sadece okul okuyarak olunmuyor demek ki.. 12 4 Yanıtla
    Piskopat Avcisi,: Cahil gördüm, yönetir devleti, alim gördüm batirir mürüvveti. 0 1
  • IMAMOĞLU: HER ŞEY ÇOOOOOOOOK GÜZEL OLACAK. 2 7 Yanıtla
    a.d.: karektersiz hep aynı slogan. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement