Doktora Hastanede Dayak İddiası - Son Dakika
Güncel

Doktora Hastanede Dayak İddiası

Doktora Hastanede Dayak İddiası

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan Dr.

02.01.2012 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan Dr. İbrahim Göktaş, bir kadın hasta ve yakını tarafından dövüldüğünü iddia etti. Randevusuna geç kalan kadın hasta B.Ç. ile erkek yakını C.Y.'nin saldırısı sonrası burnunun kırıldığını ileri süren Dr. Göktaş, "Benim altımda 100 milyarlık araba var, sen beni nasıl muayene etmezsin' diyerek saldırdılar" dedi.

İddiaya göre olay, geçen perşembe günü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Dahiliye servisinde meydana geldi. Öğretim görevlisi 29 yaşındaki Dr. İbrahim Göktaş'a muayene olmak isteyen B.Ç., saat 14.00'e randevu aldı. Ancak, B.Ç. randevuya yaklaşık bir buçuk saat geç kaldı. Dr. İbrahim Göktaş'ın hasta muayene ettiği sırada odasına girerek şehir dışından geldiğini ve muayene olmak istediğini söyleyen B.Ç.'ye doktor, ertesi gün randevu alması halinde muayene olabileceği yanıtını verdi.

DOKTORUN BURNU KIRILDI

Bunun üzerine iddiaya göre Antalya'ya uçakla geldiğini, bilet parasının karşılanması durumunda ertesi gün gelmeyi kabul edeceğini, aksi halde kendisini zorla muayene ettireceğini belirten B.Ç. odadan ayrıldı. B.Ç. bir süre sonra C.Y. adındaki erkek yakını ile Dr. Göktaş'ın odasına girdi. İddiaya göre Dr. Göktaş'ı kolundan çeken C.Y., 'Sen nasıl bir terbiyesizlik yapıyorsun. Benim altımda 100 milyarlık araba var, sen nasıl muayene etmezsin' diyerek doktora vurmaya başladı. B.Ç. ise doktorun yüzünü tırmalayarak yaraladı. Olay sonrası burnu kırılan Dr. İbrahim Göktaş, bir hafta iş göremez raporu aldı. Savcılığa başvuran Dr. Göktaş, B.Ç. ve C.Y.'den şikayetçi oldu.

'KADIN YÜZÜMÜ TIRMALADI'

Olayla ilgili Antalya Tabip Odası'nda basın toplantısı düzenleyen Dr. İbrahim Göktaş, Tabip Odası Genel Sekreteri Yavuz İpekli, Diş Hekimleri Odası Genel Sekreteri Hüseyin Tunç ve Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ozan Uzkut'un da destek verdiği toplantıda şunları anlattı:

"Bir hastayı muayene ederken, B.Ç. başka bir erkek yakını ile geldi. Arkam dönükken, önce erkek hasta yakını kolumdan çekti, bayan da yüzümü tırmaladı. Erkek hasta yakını tarafından darp edildim. Erkek hasta yakınının bana ilk söylediği cümle, 'sen nasıl bir terbiyesizlik yapıyorsun, benim altımda 100 milyarlık araba var, sen beni nasıl muayene etmezsin' oldu. Yanındaki B.Ç.'yi görünce yakını olduğunu anladım. Bu sözlü saldırının şokunu yaşarken darp olayı oldu. Olay hakikaten saniyeler içinde oldu. Burnumdaki kırık nedeniyle bir haftalık iş göremezlik raporu aldım."

TABİP ODASI HEKİME ŞİDDETİ KINADI

Antalya Tabip Odası Genel Sekreteri Yavuz İpekli ise Dr. Göktaş'a yapılan saldırıyı esefle kınadıklarını söyledi. 2011 yılı içerisinde Antalya'da hekime yönelik 7 saldırı ve şiddet olayının meydana geldiğini ifade eden Yavuz İpekli, 2012 yılında bu tip olayların yaşanmamasını diledi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktora Hastanede Dayak İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement