Don Kişot'um Ben , 100 Oyunla Estirdiği Fırtınayı Yazında Devam Ettirecek! - Son Dakika
Güncel

Don Kişot'um Ben , 100 Oyunla Estirdiği Fırtınayı Yazında Devam Ettirecek!

3. Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri'nde Ozan Güven'e Yılın Erkek Oyuncusu, Günay Karacaoğlu'na ise Yılın Kadın Oyuncusu ödüllerini getiren Baba Sahne prodüksiyonu "Don Kişot'um Ben", haziran ayında da hız kesmiyor!

21.05.2019 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahnelendiği ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan "Don Kişot'um Ben" 6, 7, 8, 9, 10, 11, 17, 18 ve 19 Haziran'da Baba Sahne'de tiyatroseverlerle buluşacak. 19 Haziran Çarşamba akşamı 100. kez sahnelenecek olan oyun, daha ilk sezonunda "Dalya" demenin gururunu yaşayacak.

Başrollerini Ozan Güven ve Günay Karacaoğlu'nun paylaştığı, yönetmen koltuğunda Emrah Eren'in oturduğu "Don Kişot'um Ben", bildiğimiz "Don Kişot"u alışılmışın dışında bir yorumla sahneye taşıyor. Cervantes'in ölümsüz eseri "Don Kişot", Mihail Bulgakov'un, dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen metniyle bir defa daha yollara düşüyor.

Ozan Güven'in Don Kişot'a, Günay Karacaoğlu'nun ise Sancho Panza'ya hayat verdiği oyunda ayrıca; Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor. Irmak Bahçeci'nin dilimize çevirdiği "Don Kişot'um Ben"in çok konuşulan müzikleri Can Şengün'ün, sahne tasarımı Barış Dinçel'in, kostüm tasarımı ise Sadık Kızılağaç'ın imzasını taşıyor.

Don Kişot Altın Çağ'ın, Sancho Panza Don Kişot'un izinde… "Aşka Feda" diyen iki saf vicdan sürüklüyor peşinden gelenleri… Şarkılar, maskeler, kılık değiştirmeler, düellolar ve yel değirmenleri… Hikâyeyi sorarsanız, bildiğimiz "Don Kişot" işte: Senor Quijano bir gün delirir, silahtarı Sancho Panza'yla maceradan maceraya koşar...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Don Kişot'um Ben , 100 Oyunla Estirdiği Fırtınayı Yazında Devam Ettirecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement