DSP Adayı Tartan'a Stk'lardan Sıcak Destek - Son Dakika
Yerel

DSP Adayı Tartan'a Stk'lardan Sıcak Destek

DSP Adayı Tartan\'a Stk\'lardan Sıcak Destek

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a İzmirli sivil toplum kuruluşlarından destek geldi.

28.02.2014 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Belediye Başkan Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a İzmirli sivil toplum kuruluşlarından destek geldi. Kentte faaliyet gösteren çok sayıda STK'nın temsilcileriyle buluşan Dr. Hakan Tartan, kenti yönetirken kılavuzunun ortak akıl olduğunu ve projelerini sivil toplumun desteği ve katılımıyla hayata geçirdiğini söyledi. Tartan, "Kalbimi ve beynimi sizlere açtım. Beş yıl boyunca sizlerle birlikte bu kenti yönettik. Kılavuzumuz ortak akıl oldu. Bugün konuşulan projeleri hep sizlerle başlattık" dedi.

Konak Belediyesi bünyesinde, sivil toplum kuruluşlarının paydaşlığı ile kentte gündem yaratan etkinliklere imza attıklarını vurgulayan Tartan, "Sizlerin katılımı ve desteğiyle her gün üç etkinliğimiz oluyor ve üstelik bunlar sıradan etkinlikler değil. Kadına şiddeti gündeme getirdik, çocuk gelinler sorununu hem İzmir'in hem Türkiye'nin gündemine taşıdık. İnsana değer verilen her noktada sizlerle birlikte olduk" diye konuştu.

Adayı olduğu DSP'nin kadına gerçek değerini verdiğinin altını çizen Dr. Hakan Tartan, "Kadına değer vermek, kadınları seçilebilecek yerlerden aday göstermekle olur. Bizim listemizin ilk sırasında Sayın Lale Turhan var. Çok yetenekli ve nitelikli kadınlarımızı listenin üst sıralarından aday gösterdik. Önümüzdeki dönemde Ezgi Öztürk Kaya, Aylin Soykök, Zeynep Dündar gibi dinamik ve tecrübeli kadın meclis üyeleri ile çalışacağız" ifadesini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Adayı Tartan'a Stk'lardan Sıcak Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement