'Düğün Dernek' Ekibi Rekora Koşan Gişe Başarısını Kutladı - Son Dakika
Güncel

'Düğün Dernek' Ekibi Rekora Koşan Gişe Başarısını Kutladı

\'Düğün Dernek\' Ekibi Rekora Koşan Gişe Başarısını Kutladı

Düğün Dernek ekibi 27 Ocak Pazartesi akşamı gişe başarısını ve yeni yılı bir arada kutladı.

29.01.2014 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma görevlilerinden yemek ekibine, prodüksiyon asistanlarından oyunculara kamera önü ve arkasındaki tüm ekip bir aradaydı. Filmin 6 milyona koşan gişesini emeği geçen 200'den fazla kişi bir arada kutladı.

Nişantaşı Sofa Hotel'de bulunan Frankie İstanbul'da gerçekleşen kutlama yemeğine yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncu Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Barış Yıldız, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun ve Burak Satıbol'un yanı sıra konuk oyuncu Sırrı Süreyya Önder de vardı. Funda Arar, Fettah Can ve kız arkadaşı Cansu Kurtçu, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan ve Suzan Kardeş 'Düğün Dernek' ekibi ve yapım şirketi BKM'yi bu gecelerinde yalnız bırakmadı.

Kamera arkası görüntülerin barkovizyonda yansıtılmasıyla başlayan gecede hem konuklar hem de oyuncular eğlenceli dakikalar yaşadı. Renkli görüntülerin ardından oyuncular, ekip tarafından dakikalarca alkışlandı. Selçuk Aydemir, Ahmet Kural ve Murat Cemcir görüntülerin ardından filmde emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Türkiye'nin en çok izlenen komedi filmi Düğün Dernek'in kutlama yemeğinde şarkıcı Kubat sevilen parçalarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Kubat'ın ısrarı üzerine sahneye çıkan Fettah Can ve Suzan Kardeş ikişer parça ile konuklara keyifli dakikalar yaşatırken, Funda Arar ile Kubat'ın "Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme" parçasında yaptıkları düet geceye damgasını vurdu. Hareketli parçalarıyla geceye devam eden Kubat'a Ahmet Kural ve Murat Cemcir dansları ile eşlik etti.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, 'Düğün Dernek'le beraber sosyal medyada patlayan ve 15 milyona yakın kişi tarafından tıklanan 'Entarisi Dım Dım Yar'ı bu kez de kutlama yemeğinde seslendirdiler. Davetliler, ikiliye alkışları ve danslarıyla eşlik ettiler.

Tarık Ünlüoğlu da 'Öyle Sarhoş Olsam Ki' ve 'Deniz ve Mehtap' şarkılarını seslendirerek 'Düğün Dernek' ekibinin başarısını kutladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Düğün Dernek' Ekibi Rekora Koşan Gişe Başarısını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement