Dünya Astsubaylar Günü - Son Dakika
Güncel

Dünya Astsubaylar Günü

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Osmaniye İl Temsilciliği üyeleri, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Devlet Bahçeli Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

17.10.2017 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Osmaniye İl Temsilciliği üyeleri, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Devlet Bahçeli Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

TEMAD İl Başkanı Şenel Yıldız, burada yaptığı konuşmada, derneğin 37'si kadın 128 üyesi olduğunu belirtti.

Kentteki diğer STK'lar ile istişarelerde bulunduklarını belirten Yıldız, "TEMAD, genel merkezi Ankara'da olan 98 şubesi, 120 bin emekli üyesi bulunan büyük bir sivil toplum kuruluşudur. İl başkanlığı olarak 12 yıldan bu yana üyelerimize hizmet veriyoruz. Diğer sivil toplum kuruluş örgütleri ile çalışmalar ve istişarelerde bulunarak Osmaniye'mize katkıda bulunmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Yıldız, son zamanlarda Türkiye üzerindeki senaryoların had safhaya ulaştığını dile getirdi.

Oyuna gelinmemesi gerektiğini aktaran Yıldız, şunları kaydetti:

"Yıllarca aynı bayrak aynı toprak üzerinde yaşamış ve yaşamaya devam edeceğiz. Eğer bir ülke ekonomisiyle, ordusuyla güçlüyse kimse ona dil uzatamaz. Bizim ordumuz milletimizin bağrından çıkmıştır. Ordumuzu dejenere etmek düzenini bozmakla milletimize zarar vermekten ileri gidemez. Bu da kimsenin haddi değildir. Bizler emekli astsubaylar olarak kutsal mesleğimize başlarken aziz milletimiz ve ülkemiz için seve seve canımızı vereceğimize yemin ettik, bugün de aynı yüksek ideallerle Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği çatısı altında ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Astsubaylar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement