Dünya Basınından 'PARAMPARÇA' Setine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dünya Basınından 'PARAMPARÇA' Setine Ziyaret

Türk halkının heyecanla izlediği, her hafta en çok izlenilen yapım olarak reyting rekorları kıran 'Paramparça' dizisinin setine dünya medyasının temsilcileri konuk oldu.

08.06.2015 10:36

İlk bölümünden itibaren Türkiye'yi ekran başına bağlayan 'Paramparça' dizisi Türkiye'den olduğu kadar dünya medyasından da ilgi görüyor.

Türkiye üzerine Ekim ayında hazırlanacak bir çalışma için Türkiye'ye gelen, Hollywood Reporter, Varety, C21 Media ve World Screen gibi medya kuruluşlarının temsilcileri, önceki gün 'Paramparça' dizisinin setini ziyaret etti.

Dünyanın önemli yabancı basın kuruluşlarının muhabirleri, önce, 'Paramparça'nın çekimlerinin yapıldığı tarihi Edip Efendi Yalısı'nın gezdiler, ardından da dizinin yönetmeni Cevdet Mercan ile başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'la Türkiye dizi sektörü ve 'Paramparça'nın başarısıyla ilgili söyleşi gerçekleştirdiler.

SENARYO BİRİNCİ SIRADA

Erkan Petekkaya, dizilerde öncelikle güçlü senaryonun önemine vurgu yaparken, Nurgül Yeşilçay 'Paramparça'nın senaryosunun Türkiye'nin önemli sorunlarının altını çizdiğini, çocuk-aile, kadın-erkek ilişkilerine pozitif katkısı olduğunu ifade etti.

Medya mensuplarının 'Paramparça'nın Türkiye ve dünya televizyonlarında neden bu kadar büyük ilgi ile karşılandığı sorusu üzerine yönetmen Cevdet Mercan, dizinin yapımcısı Endemol Shine Türkiye'nin bu projeye büyük araştırmalardan sonra girdiğini, bu başarının tesadüf olmadığını, dizinin çekim kalitesinin standartların çok üzerinde olduğunu ve güçlü bir ekiple çalıştıklarını söyledi.

Mercan'dan, tamamen sinema filmi kalitesindeki 120 dakikalık her bölümün bir haftada çekildiğini öğrenen yabancı medya mensupları şaşkınlıklarını gizleyemedi. Söyleşinin ardından, yabancı medya mensupları sette kalarak, Ebru Özkan (Dilara) ve Erkan Petekkaya'nın (Cihan) bazı sahnelerinin çekimlerini de izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Basınından 'PARAMPARÇA' Setine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement