Dünya Kupasında İspanya, Fas ile 2-2 Berabere Kaldı ve B Grubunu Lider Tamamladı - Son Dakika
Spor

Dünya Kupasında İspanya, Fas ile 2-2 Berabere Kaldı ve B Grubunu Lider Tamamladı

Dünya Kupası B Grubu maçında İspanya, Fas ile 2-2 berabere kaldı ve ve grubu lider bitirdi. Matadorlar bu sonuçla A grubunu ikinci sırada tamamlayan Rusya'nın rakibi oldu.

25.06.2018 22:56  Güncelleme: 00:54

Dünya Kupası'nda B Grubu'nun son maçında İspanya, Fas ile bir araya geldi. Portekiz ile grupta liderlik mücadelesi veren İspanya, son dakika golüyle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Grubu 5 puanla attığı gol sayısı fazla olduğu için lider sırada bitiren İspanya, 1 Temmuz'da A Grubu'nu ikinci noktalayan ev sahibi Rusya ile çeyrek finale yükselme mücadelesi verecek.

İSPANYA SON DAKİKALARDA GÜLDÜ

İnanılmaz karşılaşmada Fas, 14'te Boutaib'le 1-0 öne geçerken, 19'da Isco skoru eşitledi. Gol bulmak için tüm gücüyle yüklenen İspanya, Youssef En Nesyri'nin golüyle 2-1 geri düşerken son sözü Iago Aspas söyledi. 90+2'de Aspas topu ağlara gönderirken hakem önce ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. Daha sonra VAR odasından yapılan uyarıyla gol geçerli sayıldı ve İspanya eşitliği yakalamış oldu. Aynı dakikalarda İran da Portekiz karşısında penaltıdan skoru 1-1'e getirince İspanya liderlik koltuğuna oturdu. Portekiz ise neredeyse aynı anda verilen iki VAR kararıyla grubu bir anda ikinci sırada noktaladı.

Dünya Kupasında İspanya, Fas ile 2-2 Berabere Kaldı ve B Grubunu Lider Tamamladı
Dünya Kupasında İspanya, Fas ile 2-2 Berabere Kaldı ve B Grubunu Lider Tamamladı

Son Dakika Spor Dünya Kupasında İspanya, Fas ile 2-2 Berabere Kaldı ve B Grubunu Lider Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Vatandaş: Bu özbek hakemi görünce bizim hakemlerimiz pırlanta 1 1 Yanıtla

Advertisement