Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz - Son Dakika
Dünya

Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz

Dünya Sağlık Örgütü'nden koronavirüs salgını ile ilgili tedirgin eden bir açıklama geldi. DSÖ Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, "Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz" dedi.

01.08.2020 23:49  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros Adhonom Ghebreyesus, koronavirüs pandemisinin beklenilenden çok daha uzun süreceğini ifade etti.

İlk olarak Aralık 2019'da Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dünya genelinde 684 binden fazla insan hayatını kaybetti, 17 milyon 824 binden fazla insan Kovid-19'a yakalandı. Pandemi ilan edilen koronavirüse karşı aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları devam ederken, Dünya Sağlık Örgütü'nden tedirgin eden bir açıklama geldi.

"PANDEMİNİN ÇOK UZUN SÜRMESİNİ BEKLİYORUZ"

DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, DSÖ'nün İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ghebreyesus, "Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz." diye konuştu.

"ESKİ NORMALE DÖNÜŞ OLMAYACAK"

Öte yandan Ghebreyesus, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ise, koronavirüs salgını nedeniyle gelecekte eski normale geri dönüşün asla mümkün olmayacağını söylemişti.

Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz

Son Dakika Dünya Dünya Sağlık Örgütü: Koronavirüs pandemisinin çok uzun sürmesini bekliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • VAtandas: Adamlar istedigini soylemis. Bunlari avrupada ciddiye alip haber dahi yapmiyorlar bu ara. 0 0 Yanıtla
  • Mert Akelli: Su felaket habercisini cikarip durmayin insanlarin onune!Hicbir ise yaramadigi gibi her ciktiginda eski normal olmayacak vb.. ezberlemis bikac cumle baska bisey yok!Zaten DSO mudur nedir insanliga ne faydasi var acaba, ustune bir de bunu cikariyorlar kukla gibi cikip cikip morak bozuyor!Isiniz yapsaydiniz madem de ilk bastan uyarsaydiniz insanlari buralara gelmeseydi! 0 0 Yanıtla
  • Saf ökkeş: Bunlarin arkasındaki güç IMF aynı kurselci ailelerin ipligiyle hareket ediyor Trump nedeb bunların musluğunu kesti bunlar kimin adamı belli başında insalri hep yanlış yonlendirler 0 0 Yanıtla
  • Sy: Bu hastalığın ortaya çıkmasında ve yayılmasında sizde ortaksınız açıklama yapmayın artık 0 0 Yanıtla
  • ali: sen aşıyı bulda o zaman gör bakalım normale dönüş nasıl olurmuş diye. 0 0 Yanıtla
  • Hasan sivri: Mümkünse istifa et 0 0 Yanıtla
  • Bırakın bu işleri: YAV he he 0 0 Yanıtla
  • Mustafa sev: Asla geri dönüş yani normalleşme olmayacaksa ne olacak ?? ?,0?. 0 0 Yanıtla
  • Tuğba : Ya birileri bu yaşananların şaka olduğunu söylese ya da kötü bir rüya... Ne güzel olmaz mi?eskisi gibi kafa nereye ben oraya yasamak istiyorum 0 0 Yanıtla
  • Dso: Bunlar felaket yorumculugu yapmaktan baska bir ise yaramiyorlar zaten. Felaket tellalari. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement