Dünya Starları Kellikle Boğuşuyor - Son Dakika
Güncel

Dünya Starları Kellikle Boğuşuyor

Dünya Starları Kellikle Boğuşuyor

Kellikle boğuşan ünlüler kervanında kimler yok ki...

26.10.2011 14:41  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üzülmeyin, yalnız değilsiniz…

David Beckham, Megan Fox, Naomi Campbell, Charlie Sheen… Saç naklinin fotoğrafını Twitter'da paylaşan Manchester United ve İngiltere Milli Takımı'nın forvetlerinden Wayne Rooney'i de unutmamak gerekir.

Beckham'ın başına gelenler

Saç dökülmesi problemi dünyaca ünlü starların da başını ağrıtıyor. Ünlü futbolcu David Beckham'ın yakın zamanda basına düşen fotoğrafları hayranlarını şaşkına çevirdi. Özellikle de birbirinden ilginç saç stilleriyle tüm dünyada idol olan David Beckham'ın başına gelenler son derece üzücü. Ailesiyle birlikte Los Angeles'taki bir restorana girerken görüntülenen Beckham, kelini kapatmak için saçlarını arkaya doğru taramıştı.

Megan Fox, Naomi Campbell, Charlie Sheen de yaşadıkları saç dökülmesi sorunu nedeniyle basında adından söz edilen ünlü dünya starları arasında yer alıyor.

Rooney'in saç naklini gerçekleştiren Dr. Andrea Tchalakov'un Dr. Melike Külahçı'nın 2011'de İstanbul'da düzenlediği The Next Big Thing Konferansı'nda eğitim aldığını biliyor muydunuz?

Manchester United ve İngiltere Milli Takımı'nın forvetlerinden Wayne Rooney, saç dökülmesiyle mücadele etmeye karar verip saç nakli yaptıran isimler arasında yer alıyor. Üstelik Rooney'in saç naklini yapan Dr. Andrea 2011 yılında ev sahipliğini yaptığımız The Next Big Thing isimli Uluslararası Saç Araştırmaları ve İleri Seviye Saç Cerrahisi konferansında saç alanında önce gelen cerrahlarla birlikte kliniğimizde eğitim aldı."

Ünlülerden siyasetçilere pek çok kişiye saç nakli gerçekleştiren Dr. Melike Külahçı, gelişen tekniklerle birlikte saç naklinde çok başarılı sonuçlar elde edildiğini söylüyor ve saç dökülmesi problemi yaşanlara saç naklini seçeneğini değerlendirmelerini öneriyor.

47 ülkeden Transmed'e geliyorlar

Dünyanın alanında duayen kabul ettiği 30 başarılı cerrahtan biri olan Dr. Melike Külahçı Medikal Direktörlüğü'nde Transmed'de saç dökülmesi tedavileri ve saç nakli, dünyayla aynı anda en güncel teknikler ile uygulanıyor. Transmed Avrupa'nın operasyon kapasitesi olarak en büyük ekibini yönetiyor. Yüksek başarı yüzdesiyle, her yıl 47 ülkeden yabancı hasta çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Starları Kellikle Boğuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement