Dünyanın En Güzel Hediyesi Bir Bebeğin Gülümsemesi - Son Dakika
Basın Bültenleri

Dünyanın En Güzel Hediyesi Bir Bebeğin Gülümsemesi

Dünyanın En Güzel Hediyesi Bir Bebeğin Gülümsemesi

Dokunma, izleme, dinleme, ısırma, yürüme, sosyalleşme, çocukların duygularını ve becerilerini geliştirirken aynı zamanda dünyayı keşfetmelerini de sağlıyor.

03.03.2014 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dokunma, izleme, dinleme, ısırma, yürüme, sosyalleşme, çocukların duygularını ve becerilerini geliştirirken aynı zamanda dünyayı keşfetmelerini de sağlıyor. Chicco'nun bu bilimsel araştırma doğrultusunda geliştirdiği oyuncakları, büyümenin her aşamasında bebeklerin uyaranlara karşı gelişimini destekleyerek, bu süreci mutlulukla geçirmelerine yardımcı oluyor.

Erken çocukluk dönemi (0 ile 9 ay) ve okul öncesi dönem (9 ay ile 3 yaş) olarak kategorize edilen Chicco oyuncakları, bebeklerin ihtiyaçlarını karşılarken, yeteneklerini geliştiriyor, huzurla uyumalarını, hayatı keşfetmelerini, gün içinde keyifli zaman geçirmelerini, hareket motivasyonlarını sağlıyor.

Anne ve babaları bile imrendirecek kadar eğlenceli bu renkli oyuncaklara tüm Chicco mağazalarından ulaşabilir, daha fazla bilgi edinmek için Chicco web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Dünyanın En Güzel Hediyesi Bir Bebeğin Gülümsemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement