"Dünyanın En Güzel İşi" - Son Dakika
Güncel

"Dünyanın En Güzel İşi"

"Dünyanın En Güzel İşi"

P&G, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'na 100 gün kala tüm dünyada ''Teşekkürler Anne' kampanyasını başlattı.

21.04.2012 15:51

P&G'nin dört kıtadan sporcu anneleri ile çektiği "Dünyanın En Güzel İşi" adlı kısa filmi, sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi.

Sporcuların arkasındaki en büyük güç olan anneleri kutlayan kampanya kapsamında dünyanın dört kıtasından annelerle çekilen "Dünyanın En Güzel İşi" konulu kısa film,sosyal medyada 4 günde 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Procter & Gamble 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nın açılış törenine 100 gün kala P&G Teşekkürler Anne kampanyasını başlattı. Sporcuların arkasındaki en büyük güç olan anneleri kutlayan ve bugüne kadar yaptıkları tüm fedakarlıklar için annelere teşekkür eden kampanya, P&G'nin Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile global ortaklığının da bir parçası. P&G'nin 175 yıllık tarihindeki bu en büyük kampanya, bugün başlayacak ve Olimpiyat Oyunları'nın sonuna kadar devam edecek.

Olimpiyat Oyunları nezdinde yeni bir çığır açan "Teşekkürler Anne" kampanyası, 17 Nisan 2012'de "Dünyanın En Güzel İşi" adlı kısa filmin dijital mecralarda yayına girmesiyle başladı. Filmde annelerin hem Olimpiyat sporcuları hem de harika çocuklar yetiştirmedeki rolleri gözler önüne seriliyor. Filmi http://www.facebook.com/#!/pgturkiye adresinden izleyebilirsiniz. P&G, tüm kampanyanın temel dayanağını oluşturan bu film için ödüllü yönetmen Alejandro González Iñárritu ile işbirliği yaptı. Dört kıtada çekilen "Dünyanın En Güzel İşi" reklam filmi, Londra, Rio de Janeiro, Los Angeles ve Beijing'deki sporcuları ve hayatlarını konu alıyor.

İlk etapta dijital mecralarda yayına giren "Dünyanın En Güzel İşi" adlı kısa film, 4 günde dünya genelinde 1 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek, sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. Twitter'da 3 saatten fazla

Trend Topic kalan kampanya ile ilgili duygusal tweetler beğeni kazanırken, Facebook kullanıcıları da videoyu paylaşarak, kampanyaya destek verdi. Kısa film, 1 Mayıs'tan itibaren Türkiye dâhil tüm dünyada televizyonlarda dönmeye başlayacak.

P&G, Teşekkürler Anne kampanyasından gelecek 5 milyon dolarlık fonu gençlik sporlarına aktaracak

Kampanya, Nisan'dan Ağustos'a kadar çeşitli iletişim mecralarında ve dünya çapındaki mağazalarda perakende programlarıyla hayata geçecek. Olimpiyat temalı P&G ürünleri, dünyada milyonlarca mağazada yerlerini alacak. P&G Teşekkürler Anne promosyonu kapsamında P&G, Prima, Gillette®, Ariel ve Head & Shoulders® gibi markalarının satışından elde edilecek gelirin 5 milyon doları ile çeşitli ülkelerde gençlere yönelik spor programlarını desteklemeyi hedefliyor.

P&G, Teşekkürler Anne kampanyasına katılımı kolaylaştırmak için bir de "Teşekkürler Anne uygulaması" hazırladı.

İsteyen herkes annesine teşekkür etmek için kendi hazırladıkları videoları, fotoğrafları ya da yazıları bu uygulamaya yükleyebilir. Mesajlarını ya da videolarını paylaşan kullanıcılar, arkadaşlarını da bu uygulamaya yönlendirerek

dünyanın tüm annelerine teşekkür edilmesine öncülük edebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Dünyanın En Güzel İşi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement