Dünyanın En Seksi Modeli Forum İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Seksi Modeli Forum İstanbul'da

Dünyanın En Seksi Modeli Forum İstanbul\'da

Dolu dolu içeriğiyle Forum Fashion Week başlıyor.

02.10.2012 16:06

Joanna Krupa İstanbul'u sallayacak!

Forum Fashion Week, bu yıl 5-7 Ekim tarihleri arasında ilk defa Türkiye'deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde aynı anda, moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşatacak. Dünyanın en seksi modellerinden ve aynı zamanda bir hayvan hakları savunucusu olan 'Joanna Krupa', Forum Fashion Week kapsamında 5 Ekim Cuma günü Forum İstanbul'daki 'Avrupalı Genç Tasarımcılar Defilesi'nde boy gösterecek.

6 ve 7 Ekim'de markaların sonbahar/kış koleksiyonları sergilenirken, 6 Ekim'de yapılacak çocuk defilesinde ünlü anne-babaların çocukları kendi seçkileriyle Forum İstanbul'daki podyumda olacak. Ayrıca 6 Ekim Alışveriş Gecesi kapsamında yüzlerce markanın bu geceye özel indirim ve sürprizleri de İstanbulluları bekliyor.

7 Ekim Pazar günkü defilede yer alacak olan ünlü manken 'Tülin Şahin', defilenin ardından 'Top Model Nasıl Olunur?' isimli kitabını imzalayıp, aynı konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Bu yıl üçüncüsü 5-7 Ekim'de gerçekleştirilecek Forum Fashion Week'in en renkli adresi yine Forum İstanbul olacak. Eğlence ve alışverişin dolu dolu yaşandığı Forum İstanbul'un her köşesinde moda rüzgarı esecek.

Joanna Krupa Forum İstanbul'da!

Forum Fashion Week'in bu yılki en çarpıcı konuğu dünyanın en seksi modelleri arasında gösterilerek FHM, Maxim gibi dergilerin kapaklarını süsleyen Polanyalı model ve oyuncu Joanna Krupa olacak. Hayvan hakları savunucusu PETA örgütü yararına "Kürk giymektense hiçbir şey giymemeyi tercih ederim." sloganıyla soyunan Joanna Krupa, dünyaca ünlü TV dizileri Las Vegas ve CSI Miami'deki rolleriyle de dünya çapında ses getirmişti. Krupa, 5 Ekim Cuma günü saat 17:00'de Forum İstanbul'da düzenlenecek Avrupalı Genç Tasarımcılar Defilesi'nde moda severlerle buluşacak.

Tülin Şahin, 'Top Model' olmaya giden yolu tarif ediyor

Türkiye'nin uluslararası arenada en çok podyuma çıkan mankenlerinden Tülin Şahin, Forum Fashion Week'in 3. günü, yani 7 Ekim'de Forum İstanbul'daki podyumdan indikten sonra, 'Top Model Nasıl Olunur?' isimli kitabını imzalayacak ve top model olmak isteyenlere ip uçları vereceği, top modellerin hayatıyla ilgili paylaşımlarda bulunacağı bir sohbet-söyleşi gerçekleştirecek.

Güzellik, moda ve sanatla dolu 3 gün

5 Ekim'deki Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesini takiben, 6 ve 7 Ekim'de markaların sonbahar/kış koleksiyonları sergileneceği Forum Fashion Week'in heyecanı defilelerle sınırlı değil. Forum İstanbul'da 6 Ekim'deki çocuk defilesinin en ilginç özelliği, marka defilelerinden önce, cemiyet hayatının ünlü anne-babalarının çocuklarının kendi gardroplarından yaptıkları seçkiyle podyuma çıkmaları olacak.

Forum İstanbul'daki Forum Fashion Week'te, İstanbulluları defilelerin yanı sıra birçok yan etkinlik de bekliyor.

· 'Tülin Şahin'den: Nasıl Top Model Olunur?' söyleşisi

· Modada renklerin dili ve etkisinin anlatılacağı 'Oya Komar ile Renginizin Gücü'

· "Herkes kapak kızı olabilir." fikrinden yola çıkan moda dergisi kapak çekimleri

· Moda karikatürleri köşesi ve moda dövmeleri köşesi

· 'Moda Okulu' isimli, 4-12 Yaş çocukların modayla tanışacakları atölye

· Her an, her yerde sizi yolunuzdan çevirip, soracakları birkaç soruyla anında ödül kazandıracak "Moda Ajanları"

· Vakko ile 'Kozadan Modaya' etkinliği

· Limon Company ile graffiti atölyesi

· Güzellik standları

· Sahne üstünde gösteriler, yarışmalar, DJ performanslar...

'6 Ekim Alışveriş Gecesi'ni kaçırma!

Forum Fashion Week'in kaçırılmaması gereken en önemli fırsatı ise '6 Ekim Alışveriş Gecesi'. Cumartesi günü saat 20:00-23:00 arasındaki üç saat boyunca tüm Forum İstanhul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde tam bir alışveriş partisi atmosferi olacak. Ana sahne üzerinde gösteri ve ödüllü yarışmalar, AVM'nin farklı noktalarında DJ performanslar, mağazaların yeni sezon indirimleri, Forum İstanbul ve mağazalardan İstanbullulara binlerce hediye, ikramlar, mağaza aktiviteleri... Hepsi ve daha fazlası 6 Ekim Alışveriş Gecesi'nde.

Son trendlerden haberdar olmak, Forum Fashion Week'e özel indirim ve kampanyalardan faydalanmak, dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen moda ikonlarını yakından görmek ve belki de tanışma fırsatını yakalamak için 5-7 Ekim tarihlerinde Forum İstanbul sizleri bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyanın En Seksi Modeli Forum İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement