Durmuş Acer Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Durmuş Acer Seçim Sonuçları

Durmuş Acer Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti NİĞDE ALTUNHİSAR belediye başkan adayı olan Durmuş Acer isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti NİĞDE ALTUNHİSAR belediye başkan adayı olan Durmuş Acer isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. NİĞDE ALTUNHİSAR ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Durmuş Acer isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti NİĞDE ALTUNHİSAR adayı Durmuş Acer kimdir? İyi Parti NİĞDE ALTUNHİSAR adayı Durmuş Acer yüzde kaç oy aldı?

Durmuş Acer Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti NİĞDE ALTUNHİSAR belediye başkan adayı olarak gösterilen Durmuş Acer ALTUNHİSAR ilçesinde % 5,21 oranında oy almıştır. ALTUNHİSAR ilçesinde % 5,21 oranında oy olan Durmuş Acer adlı İyi Parti adayı toplamda 107 adet oy sayısına ulaştı.

NİĞDE ALTUNHİSAR ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Durmuş Acer Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement