Düzce'de Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 21 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 21 Yaralı

Düzce Tem Otoyolu'nda Meydana Gelen, 2 Kamyon ve Bir Otobüsün Karıştığı Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybederken, 21 Kişi de Yaralandı.

26.05.2007 10:48

Düzce TEM Otoyolu'nda meydana gelen, 2 kamyon ve bir otobüsün karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 21 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Ankara'ya giden 16 KN 308 plakalı Özgür Ö. idaresindeki yolcu otobüsü, Yeşilyayla mevkiinde aynı istikamette gitmekte olan Ekrem Avcı idaresindeki 34 ANZ 73 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ekrem Avcı idaresindeki kamyon, önünde gitmekte olan römork yüklü 57 DC 820 plakalı Abdullah Akdoğan yönetimindeki kamyona çarptı. Otobüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada, otobüs bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Toprak zemine çarparak

durabilen otobüsteki 21 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken, otobüs muavini Mustafa Kuru Düzce Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Yaralılardan Sevil İzmitli, Nazmiye Ülker, Sema Yalçın, Mithat Yalçın, Can Okaner, Esra Dilek, Gülçin Aydın, Fehime Aydın, Kemalettin Sezer, Adnan Güner, Yasemin Erboy, Cemil Cahit Vural, Serda Altınsayar, Bora Bayraktar, Şaime Çelik ve Nihayet Taşdemir Sakarya Toyota-Sa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde, 5 yaralı da Düzce Devlet

Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada, otobüs yolcuları otobüsün çok hızlı gittiğini iddia etti. Otobüste bulunan diğer yolcular başka bir araçla gidecekleri yöne nakledilmek için uzun süre yolda beklerken, İstanbul ve Ankara şeridi bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

(İÇ-İÇ-ÖZ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 21 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement