E-5'te korkunç kaza! Açık damperle yolculuk eden kamyon üst geçide çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

E-5'te korkunç kaza! Açık damperle yolculuk eden kamyon üst geçide çarptı

İstanbul'da E-5 karayolunda açık olan damperiyle yaklaşık 1 km yol giden kamyon, çevredeki araçların uyarmak için çaldığı kornaları da duymayınca Büyükçekmece mevkiinde bir üst geçide çarptı.

23.11.2021 00:11  Güncelleme: 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-5 Karayolu Büyükçekmece mevkii Edirne istikametinde saat 22.00 sıralarında Engin Kurnaz'ın kullandığı 34 GR 9662 plakalı kamyon damperi açık şekilde yaklaşık 1 kilometre yol kat etti. Çevredeki sürücülerin korna basarak uyarmaya çalıştığı kamyon şoförü uyarıları duymadı.

E-5'te akıl almaz kaza! Açık damperle yolculuk eden kamyon üst geçide çarptı

ÜST GEÇİDE ÇARPARAK DURDU

Damperin açık olduğunu fark etmeyen Engin Kurnaz'ın kullandığı kamyonun üst geçide çarparak durdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, tedbir amaçlı trafik akışını tek şeritten sağlayarak diğer şeridi kapattı. Olay yerine gelen vinç yardımıyla kamyonun damperi takılı kaldığı üst geçitten kurtarıldı. Olay sırasında herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmadığı öğrenilirken, damperin kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü.

E-5'te akıl almaz kaza! Açık damperle yolculuk eden kamyon üst geçide çarptı

"KORNAYA BASTIK AMA DUYMADI"

Damperin açıldığını uzaktan fark eden ve duruma korna çalarak müdahale etmeye çalıştığını ifade eden Murat Gökbel, "Yolda gelirken kornaya bastık fakat arkadaş duymadı. Damper açıktı geldi vurdu. 500-600 metreden gördüm ben geldi vurdu oraya. Yakın olan arkadaşlar da korna çaldı. Fakat duymadı. Herhangi bir yaralı yok. Maddi hasar var. Aracın damperi yamuldu. Başka bir şey yok" dedi.

E-5\'te korkunç kaza! Açık damperle yolculuk eden kamyon üst geçide çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa E-5'te korkunç kaza! Açık damperle yolculuk eden kamyon üst geçide çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement