E'nin Problemleri Çocuk Okurlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

E'nin Problemleri Çocuk Okurlarla Buluştu

E\'nin Problemleri Çocuk Okurlarla Buluştu

ÇOCUK kitapları yazarı Nazlı Deniz Güler, yeni kitabı E'nin problemleri ile çocuklarla buluştu.

15.08.2017 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇOCUK kitapları yazarı Nazlı Deniz Güler, yeni kitabı E'nin problemleri ile çocuklarla buluştu. B'nin Kelimeleri, D'nin Mektupları,L'nin Listeleri ve R'nin Şarkıları kitaplarıyla küçük okurlarla buluşan Nazlı Deniz Güler'in yeni kitabının ismi de E'nin problemleri.

E'nin bazı problemleri var. Örneğin matematikte iyi olmasına rağmen derste sözlüye kaldırıldığında bir türlü soruyu çözemiyor, heyecanlanıyor. Utangaç bir çocuk olduğundan fazla arkadaşı olmayan E'nin anne ve babası da kendisi ile işlerinin yoğunluğu nedeniyle ilgilenmiyor. Ama E'nin bir fikri var! E, gizemli bir arkadaşın da yardımıyla aslında her problemin bir çözümünün olduğunu öğrenmek üzere.

NAZLI DENİZ GÜLER KİMDİR?

1983 doğumlu, Adanalı. Çeşitli televizyon kanalları ve prodüksiyon firmalarında çalıştı, kısa filmler yaptı. 2014 yılında, ilk çocuk kitabı Nar ve Elma Kurdu (İletişim Yayınları) yayımlandı. Halen medya sektöründe metin yazarlığı yapıyor. Kırmızı Kedi Yayınevi'ndeki diğer kitapları: B'nin Kelimeleri, D'nin Mektupları, L'nin Listeleri, R'nin Şarkıları, Sebze Çorbası, Fındıkistan.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel E'nin Problemleri Çocuk Okurlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement