Edirne Adliyesi'nde "Bebek Bakım ve Emzirme Odası" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Edirne Adliyesi'nde "Bebek Bakım ve Emzirme Odası" Açıldı

Edirne Adliyesi\'nde "Bebek Bakım ve Emzirme Odası" Açıldı

Edirne Adliyesi'nde "Bebek Bakım ve Emzirme Odası" açıldı.

30.10.2018 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Adliyesi'nde "Bebek Bakım ve Emzirme Odası" açıldı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, açılış nedeniyle düzenlenen etkinlikte, hizmet odaklı yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

Edirne Adliyesinin bebek dostu bir kurum olduğunu ifade eden Karabacak, "Adliyemiz insana hizmet ediyor. İnsanın başlangıç evresi de bebek olduğuna göre biz ondan başlamalı diye düşündük. Sağlık Bakanlığımız, Sağlık İl Müdürlüğümüz de bize yardımcı oldular. Sadece burayı açmakla kalmayacağız, buranın devamlılığını ve hem çalışan personelimize hem gelen vatandaşımıza bebek ve anne sütünün önemini anlatmaya çalışacağız. Bebek için anne sütünden kıymetli bir şey yok." dedi.

Önceki görev yeri olan Adıyaman Adliyesinin "Bebek Dostu Kamu Kurumu" olarak seçildiğini hatırlatan Karabacak, Edirne'de de güzel çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan da yeni açılan emzirme odasının hayırlı olmasını dileyerek "Adıyaman bir, Edirne iki oldu. Türkiye'de henüz bunun başka bir örneği yok. İnşallah bundan sonra ilklere hep beraber yürürüz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından "Bebek Bakım ve Emzirme Odası" adliyede görevli kadın hakimlerin de katılımıyla hizmete açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne Adliyesi'nde 'Bebek Bakım ve Emzirme Odası' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement