Edirne'de 19 Mayıs Törenleri -Hd - Son Dakika
Güncel

Edirne'de 19 Mayıs Törenleri -Hd

Edirne'de 19 Mayıs törenleri19 MAYIS Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Edirne ile Keşan ilçesinde düzenlenen etkinlerle kutlandı.

19.05.2018 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de 19 Mayıs törenleri

19 MAYIS Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Edirne ile Keşan ilçesinde düzenlenen etkinlerle kutlandı. Edirne'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları saat 09.30'da 25 Kasım Stadı önünde oluşturulan kortejle başladı. Öğrencilerin yer aldığı kortej, Edirne Belediye Bandosu eşliğinde dev Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri taşıyıp Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür vekili Zekeriya Bayrak Atatürk Anıtı'na öğrencilerle birlikte çelenk sundu. Törene Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

KEŞAN'DAKİ ETKİNLİKLER

Keşan'da saat 09.30'da, Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan törende, Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi Atatürk anıtına sunularak, saygı duruşunda bulunuldu, ardından da belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşı söylendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Keşan Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibi gösterilerini sundu. Buradaki törenin ardından Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, siyasi parti ve STK temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve vatandaşların oluşturduğu kortej, Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'ne yürüdü. Buradaki etkinliklerle de Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, Safiye Erol Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Özel Uğur Anadolu Lisesi halk oyunları ekipleri gösterilerini sundu.

Edirne\'de 19 Mayıs Törenleri -Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de 19 Mayıs Törenleri -Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement