Edirne'de Ülkücüler 'Şehitler' İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Ülkücüler 'Şehitler' İçin Yürüdü

Edirne\'de Ülkücüler \'Şehitler\' İçin Yürüdü

EDİRNE'de Ülkü Ocakları'na üye yaklaşık 500 kişi, İstanbul'daki terör saldırısını düzenledikleri yürüyüşle protesto etti.

12.12.2016 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EDİRNE'de Ülkü Ocakları'na üye yaklaşık 500 kişi, İstanbul'daki terör saldırısını düzenledikleri yürüyüşle protesto etti.

Edirne Ülkü Ocaklarına üye yaklaşık 500 kişilik grup, trafiğe kapatılan Atatürk Bulvarı üzerinde toplandı. Ellerinde Türk bayraklarıyla yaklaşık 3 kilometre yürüyen grup, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ve 'Polise uzanan eller kırılır' sloganları attı. Atatürk Anıtı'na kadar gelen grup saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu. Kalabalık adına konuşan Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Taner Albayrak, terörü lanetlediklerini ifade ederek, şöyle dedi:

"İstanbul'da yapılan bombalı saldırıyı lanetlemek üzere yürüdük. Bugün Edirne sokaklarında hainlere net bir şekilde şu mesajı vermiş bulunuyoruz. Biz teröre, teröriste, vatan hainlerine asla boyun eğmeyeceğiz. Yer yarılsa, gök yıkılsa, oksijen yerine barut koklasak, ciğerlerimize kan kokusunu çeksek de vatanımızdan bir karış toprak, istikbalimizden zerrece ödün vermeyeceğiz." Yürüyüşe AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Edirne Baro Başkanı Özgür Yıldırım, Türk Sağlık-Sen Edirne Şube Başkanı Ali Kanpolat ve çok sayıda kişi de destek verirken, kalabalık okudukları 'Ülkücü Andı'ndan sonra dağıldı. Yürüyüş boyunda Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri de cadde üzerinden güvenlik önlemi aldı. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Ülkücüler 'Şehitler' İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement