Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı'ndan Adnan Oktar'a Suç Duyurusu - Son Dakika
Güncel

Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı'ndan Adnan Oktar'a Suç Duyurusu

Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı'ndan Adnan Oktar'a suç duyurusuEDİRNE - Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı Erol Ayar, Adnan Oktar'a için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

05.02.2018 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı'ndan Adnan Oktar'a suç duyurusu

EDİRNE - Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı Erol Ayar, Adnan Oktar'a için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Edirne Adliyesi önüne gelen kalabalık, basın açıklamasında bulundu. Ayar, "Sazlar, sözler, çengiler eşliğinde oyun oynamak affedersiniz İslam diniyle dalga geçmektir. İslam dinini hor görmektir. Hakir görmektir" dedi.

Ayar, son olarak, "Dini konularda milletimizi aydınlatma üzere 7/24 görev yapıyoruz. Efendim bizim maaşımız oradan, buradan verilirmiş, önemli değil. Maaşı diyanet mensupları ağıza alınmayacak yerden alıyormuşuz. Bırakın İslam diniyle bağdaşmayı bugün affedersiniz Hristiyanlıkla bağdaşmaz. Yahudilikle bağdaşmaz. Özür dilerim, bu milletin dini duygularını istismar ediyor. Dinimizin genç beyinlerini kandırıyor. ve kandırmakla yetinmiyor. Diyanet ve çalışanlarına suç ıslat ediyor. Bu suçun karşılıksız kalmaması için savcı beye suç duyurusunda bulunacağız. İslam dininin tesettür konusundaki emri var. Bunu yaparsınız ya da yapmazsınız. Giyinirsiniz, giyinmezsiniz. Yüce İslam dininde hiçbir bacımıza 'Niye şöylesin demiyoruz, niye böylesin, demiyoruz.' Ama sazlar, sözler, çengiler eşliğinde oyun oynamak affedersiniz İslam diniyle dalga geçmektir. İslam dinini hor görmektir. Hakir görmektir. Bu malum kişinin kimler tarafından yönlendirildiği, kimler adına çalışıldığı da biliniyor" şeklinde tamamladı.

Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı\'ndan Adnan Oktar\'a Suç Duyurusu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edirne Diyanet Sen Şube Başkanı'ndan Adnan Oktar'a Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement