EDİS HIZ KESMİYOR - Son Dakika
Magazin

EDİS HIZ KESMİYOR

EDİS HIZ KESMİYOR

Edis'in, Gülşen'le düet yaptığı "Nirvana" listelerdeki başarısını devam ettiriyor. Stüdyoda yeni single hazırlıklarını sürdüren Edis, hız kesmiyor.

01.10.2020 10:57  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pop müziğin dev ismi Edis, Gülşen'le düet yaptığı "Nirvana" ile zirveye oturmuş, dijital platformlarda en çok dinlenen isimler arasına girmişti. Başarısı radyolarda devam eden "Nirvana" çıkışının üzerinden bir ay geçmiş olmasına rağmen Telifmetre verilerine göre hala 2. sırada.

ELEŞTİRMENLERDEN TAM NOT ALDI

Eleştirmenler tarafından çok beğenilen "Nirvana" için övgü dolu yorumlar yapıldı. Müzik yazarı Meltem Fıratlı şöyle diyor: "Nitelikli yorum, görsel zenginlik, ilham verici ayrıntılar, yenilikçi dokunuşlar ve zirve iddiası...

Nirvana klibinden şarkı sözlerine ve pazarlama taktiklerine kadar tam bir pop hiti. Üstelik bugünün şartlarını göz ardı etmeden, sosyal medyanın gücünü de kullanarak başarısını ikiye katlıyor. Özellikle Edis sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor, canlı yayınlar yapıyor. Hatta Nirvana'da sergilediği dans figürlerini içeren TikTok videosu bile yayınladı. Nirvana dünyayı esir alan pandemi yüzünden zor günler yaşadığımız şu günlerde yüksek temposu ile dinleyiciye 2 dakika 19 saniyeliğine de olsa gerçek dünyadan kaçış imkanı sunuyor."

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin EDİS HIZ KESMİYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement