Eğitime En "Tatlı" Destek: Elma Festivali - Son Dakika
Güncel

Eğitime En "Tatlı" Destek: Elma Festivali

Acarlar Şirketler Topluluğu; geleneksel hale gelen Elma Festivali'nde bu yıl toplanan 1 ton elmanın satışından elde edilecek geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı İpek Kıraç Öğrenim Birimi'ne bağışlamaya hazırlanıyor.

10.11.2017 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Geleceğe yapılacak en büyük yatırımın iyi eğitimli çocuklar olduğu bilinciyle hareket eden Acarlar Şirketler Topluluğu; Misbahçem'de yetiştirilip hasat edilen yaklaşık 1 ton elmadan elde edilecek geliri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Coliseum işbirliğinde düzenlenen geleneksel Elma Festivali ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) İpek Kıraç Birimi'ne bağışlıyor.

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Funda Acar'ın ev sahipliğinde Beykoz Cumhuriyetköyü Misbahçem'de düzenlenen Elma Festivali'ne; TEGV öğrencileri ve gönüllüleri başta olmak üzere iş, sanat, spor ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı.
Acarlar Şirketler Topluluğu bünyesinde yer alan AcarBlu ve Coliseum Acarkent'in katkıylarıyla gerçekleşen festivalde hasat edilen elmalar Coliseum Sports Club Acarkent'te satışa sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitime En 'Tatlı' Destek: Elma Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement