Ekrem Serin GGC Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Ekrem Serin GGC Ziyaret Etti

Ekrem Serin GGC Ziyaret Etti

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin,Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ile yönetim kurulunu ziyaret etti.

31.08.2013 09:57  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekrem Serin; "GGC'nin yeni kadrosu genç ve dinamik ekipten oluşması büyük avantaj, metropol bir şehir olan Gaziantep'te gazetecilik sektörü de çok önemli bir meslek. Bu sebeple bizler gazeteci arkadaşlarımızın meslekte yaşadıkları zorlukları biliyoruz. Elimizden geldiği kadarda tüm basın mensubu arkadaşlarımıza kurumumuzu ilgilendiren konularda yardımcı oluyoruz. GGC'nin yeni yönetiminin de Gaziantep'teki basın camiasına daha kalite getireceğini düşünüyorum. Ortak projelerde bize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız. Tekrar GGC'nin yeni yönetiminin basın camiasına ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GGC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ise, "Gaziantep'te basın mesleğinin daha kaliteli ve iyi bir konuma gelmesi için ekip arkadaşlarım ile birlikte önemli projeler hazırladık. İlk çalışma olarak mevcut hizmet binamızı daha modern bir mekana taşımakla başladık. Burada meslektaşlarımızın haberlerini yazabileceği ve oturup sohbet edeceği alanlar ayarladık. Ayrıca meslek içi eğitimlerin verilebileceği konferans salonu da yaptırdık. Buradaki amacımız meslektaşlarımızın işini kolaylaştırmak ve eğitim içi konferanslarla kendilerini geliştirmelerini sağlamaktır. İnşallah en kısa süre içinde de yeni yerimize taşınacağız. Yine meslektaşlarımıza yönelik hazırladığımız diğer projelerimizi de kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekrem Serin GGC Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement