El Emeği Göz Nuru Ürünler Aliağa'da Sergilendi - Son Dakika
Yerel

El Emeği Göz Nuru Ürünler Aliağa'da Sergilendi

El Emeği Göz Nuru Ürünler Aliağa\'da Sergilendi

Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi kurslarında yapılan çalışmaların yer aldığı karma yıl sonu sergisi, Yenişakran’da açıldı.

08.05.2017 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi kurslarında yapılan çalışmaların yer aldığı karma yıl sonu sergisi, Yenişakran'da açıldı.

Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki kursiyerlerin bir yıl boyunca yaptığı eserler görücüye çıktı. El emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği sergi yoğun ilgi gördü. Yenişakran'daki serginin açılışını ise Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt yaptı.

Düzenlen sergi hakkında bilgi veren Aliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fevzi Bayır, "Milli eğitim faaliyetleri içerisinde halk eğitim merkezlerinin büyük bir yeri ve önemi vardır. Hayat boyu öğrenmede eğitim merkezi olan halk eğitim merkezleri Beşikten mezara kadar eğitim ilkesinden hareketle tüm bireylere, toplumun içindeki tüm renklere hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiş, Atatürk ilkelerini ve çağdaş normları benimsemiş, yerel değerlere önem veren, demokratik eğitim kurumlarıdır. Halk eğitim merkezlerinde 7 den 77 ye her yaştan insanın ilgi, yetenek ve beklentilerine uygun kurslar düzenlenmektedir. Bizde Aliağa Hal Eğitim Merkezi olarak, bu doğrultuda 282 mesleki ve teknik kurs, 99'u okuma yazma kursu, 204'ü genel kurs olmak üzere toplam 585 kurs açtık" şeklinde konuştu.

Serginin iki gün vatandaşların ziyaretine açık kalacağı öğrenilirken, Yenişakran Belediye Düğün Salonundaki sergiye, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, Tüpraş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bayır, ilçe milli eğitim şube müdürleri ve birçok davetli katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel El Emeği Göz Nuru Ürünler Aliağa'da Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement