Ölümüne sebep olan otomobilden kopan saç telleri çıktı - Son Dakika
Güncel

Ölümüne sebep olan otomobilden kopan saç telleri çıktı

Şanlıurfa'da dershaneden çıktıktan sonra kendisine hızla çarpan otomobilin altında kalan Elif Bereket'in ölümünden sonra ortaya çıkan detay yürek burktu. Yapılan incelemelerde, genç kızın çarpmanın etkisiyle kopan saç tellerinin, aracın camında kaldığı belirlendi.

28.01.2021 12:58  Güncelleme: 18:58

Önceki akşam Şanlıurfa'nın Karaköprü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, üniversite sınavına hazırlanan 18 yaşındaki Elif Bereket ile kardeşi Yaşar Bereket, dershaneden çıkıp evlerine gitmek üzere yolun karşısına geçmek istedi. Tam bu sırada, hızla gelen iki otomobilden birisi, Elif Bereket'e çarptı. Kardeşi Yaşar'ın kıl payı kurtulduğu kazada, ağır yaralanan Elif Bereket, hastanede yaşamını yitirdi.

YAKALANMAMAK İÇİN ARACIN ÜZERİNE BATTANİYE ÖRTMÜŞ

Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın ardından kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Görüntülerden otomobilin plakasını tespit eden ekipler, geçiş güzergahı üzerinde de çalışma yaptı. Yapılan çalışma ile otomobil, boş bir arazide üzeri battaniyeyle örtülü vaziyette bulundu.

Yürek burkan detay

SAÇ TELLERİ ARACIN CAMINDA KALMIŞ

Kaza sırasında otomobilin parçalanan camında Elif Bereket'in kopan saç tellerinin olduğu belirtilirken, polis ekipleri otomobile el koydu. Sürücü Ali Badıllı'yı kısa sürede yakalayan ekipler, sorgulanmasını yapmak üzere emniyete götürdü. Olay hakkında konuşan bölge esnafı, Eyüp Sabri Alagöz, "Kazayı güvenlik kamerası kayıtlarından izledik. Burada gençlerin bir yarış yapma hevesi var." ifadesinde bulundu.

Ölümüne sebep olan otomobilden kopan saç telleri çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölümüne sebep olan otomobilden kopan saç telleri çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement