Elmadağ Belediyesi'nden Engellilere Piknik - Son Dakika
Yerel

Elmadağ Belediyesi'nden Engellilere Piknik

Elmadağ Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşlar ve aileleri için piknik düzenledi.

12.05.2011 18:21

Elmadağ Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşlar ve aileleri için piknik düzenledi.

Elmadağ Çamlık piknik alanında yapılan pikniğe Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, daire amirleri, Elmadağ Özürlüler Derneği Başkanı Havva Tiryaki, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Programda konuşma yapan Tiryaki, 16 yıl önce derneği kurduklarını ve 16 yılda ilk defa belediyenin böyle bir haftada engelliler için bir program hazırladığını bildirdi. Tiryaki, elinde bulunan, "New York taksilerinin engelli vatandaşlara uygun hale getirilmesi çalışmaları" haberinin yazdığı kağıdı Kaymakam Sarıçiçek ve Belediye Başkanı Şahin'e takdim etti.

Başkan Şahin ise, engelli tuvaleti ve engellilere uygun rampalar yaptıklarını kaydederek, "Sizin için asla 'eksik' gibi düşüncelere girmedik. Hepimizin eksiklikleri aksaklıkları olabilir" dedi.

Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek de, "İnşallah ilerde bu tür hizmetlerde mutlaka ülkemize gelecektir. Türkiye dünyadaki gelişmelerin dışında değil. Gerek takside olsun, gerek otobüste olsun, gerekse şehrin diğer hizmetlerinde olsun bu sağlanan imkânların artacağı kanaatindeyim" diye konuştu.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elmadağ Belediyesi'nden Engellilere Piknik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement