Emekli opera sanatçısından evinin balkonunda 19 Mayıs'a özel konser - Son Dakika
Güncel

Emekli opera sanatçısından evinin balkonunda 19 Mayıs'a özel konser

Emekli opera sanatçısından evinin balkonunda 19 Mayıs\'a özel konser

Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK/ KADIKÖY'de yaşayan emekli opera sanatçısı Remziye Alper, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda evinin balkonunda mahalle sakinlerine özel konser verdi.

19.05.2020 12:45  Güncelleme: 04:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK/ KADIKÖY'de yaşayan  emekli opera sanatçısı Remziye Alper, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda evinin balkonunda mahalle sakinlerine özel konser verdi. Komşuları sanatçıya büyük destek verdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle Erenköy Mahallesi'ndeki evinde kalan 82 yaşındaki emekli opera sanatçısı Remziye Alper, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda evinin balkonunda mahalle sakinlerine özel konser verdi. Alper balkonundan 19 Mayıs Marşı ve Gençlik Marşı'nı okudu. Alper, ayrıca Kırım Türküsü ve klasik türküler de söyledi. Komşuları ve yoldan geçen insanlar Alper'e alkışlarla destek verdi. Remziye Alper, "Balkonumuzda konser yapmak, bu da güzel bir şey. Bütün mahalle sakinlerimizle bir arada aynı heyecanı aynı soluğu solumak çok güzel bir şey. Birkaç tane marş söyledim. Bunlardan ilk söylediğim, 19 Mayıs Marşı. Bu marşın şimdiye kadar söylenildiğini zannetmiyorum. Marşlarımız içinde hiçbir zaman 19 Mayıs sözcüğü geçmiyordu. Ben de 19 Mayıs'a layık olan bir marş aradım ve bu marşı buldum bunu da sizinle paylaştım. Onun için çok mutluyum. 19 Mayıs'ımız kutlu olsun bütün gençlerimize, memleketimize, milletimize." dedi.

Alper, "Koronavirüs dolayısıyla hepimizin evde kalması lazım. İşte o yüzden ben de balkondan sizlere sesleniyorum. Hepimiz lütfen bütün milletim sağlıklı olabilmesi için evde kalsın. Maskelerini kullansınlar. İnsanlara 1 buçuk 2 metre aralıklarla yaklaşın. Çünkü bu virüsü hepimiz azimle, kurallara uyarak yeneceğiz. Sizleri tekrar kutluyorum. 19 Mayıs Bayramımız kutlu olsun." dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli opera sanatçısından evinin balkonunda 19 Mayıs'a özel konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement