Emel Anne'nin Kampanyasına Adım Adım 2016 Ödülü - Son Dakika
Güncel

Emel Anne'nin Kampanyasına Adım Adım 2016 Ödülü

Emel Anne\'nin Kampanyasına Adım Adım 2016 Ödülü

Emel Anne'nin ALİKEV için düzenlediği koşu kampanyası, 2016 yılının en güzel yardımseverlik koşusu hikâyesi seçilerek Adım Adım 2016 Ödülü'ne layık görüldü.

03.11.2017 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emel Anne'nin, Ali İsmail Korkmaz'ın düşlerindeki özgür dünyayı hayata geçirmek misyonuyla kurulan ve 3 yıldır faaliyetlerini sürdüren ALİKEV için 2016 İstanbul Maratonu'nda düzenlediği kampanya, 2016 yılının en güzel yardımseverlik koşusu hikâyesi seçilerek Adım Adım 2016 Ödülü ile taçlandırıldı. Mücadelesi, inancı, azmi ve Ali İsmail'in yarım kalan hayallerinin peşinde kilometrelerce yorulmadan koşmasıyla herkese ilham kaynağı olan Emel Anne, ödülünü İstanbul'da düzenlenen Adım Adım Makarna Partisi'nde aldı.

Kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye'de tanıtmak ve yaygınlaştırmak için kurulan ilk sivil toplum oluşumu olan Adım Adım'ın jürisi seçim yaparken; kişisel zorluk ve mücadele azmi, etkilediği veya etkileyeceği insan sayısı, çevreye veya topluma etkisi ile duygusal boyut kriterlerini göz önünde bulundurdu. Emel Anne, 2016 İstanbul Maratonu'nda tek kampanyayla rekor kırarak 2 bin 79 kişiden toplam 225 bin 587 TL bağış topladı. Emel Anne ile birlikte koşan 280 gönüllü ALİKEV koşucusuyla toplamda 524 bin 711 TL bağış elde edildi. Bu bağışlar ile 52 öğrencinin 4 yıllık bursu karşılanmış oldu. Ödülle ilgili konuşan Emel Anne; "Oğlumun anısını ve düşlerini yaşatmak için başlattığım bu kampanyanın böylesine güzel sonuçlar almasından dolayı çok mutluyum. Bu yıl da pırıl pırıl gençlerimizin okuyabilmesi için İstanbul Maratonu'nda koşacağım" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emel Anne'nin Kampanyasına Adım Adım 2016 Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement