Emrah, Harun Kolçak İçin Gelen Muhabirleri Kovdu - Son Dakika
Magazin

Emrah, Harun Kolçak İçin Gelen Muhabirleri Kovdu

Şarkıcı Emrah, eşi ve bebeğiyle geldiği hastanede Harun Kolçak için gelen muhabirlerin kendisi için geldiklerini sanınca "Kovun bunları istemiyorum" deyip ortalığı birbirine kattı.

23.06.2016 14:22  Güncelleme: 14:59

Şarkıcı Emrah, bugün eşi ve bebeğiyle birlikte Maslak Acıbadem'e geldi. Karşısında basın mensuplarını görünce ise, çılgına döndü.

"KOVUN BUNLARI İSTEMİYORUM"

Gazetecilerin iddialarına göre; tüm güvenlik görevlilerini ve garsonları ayağa kaldırıp "Kovun bunları, istemiyorum ya onları" diye bağırmaya başladı. Basın mensuplarının kendisini ve ailesini görüntülemek için geldiğini zanneden Emrah, hastaneyi adeta birbirine kattı.

HARUN KOLÇAK İÇİN GELMİŞLERDİ

Ne var ki, muhabirler o hastanede yatan ve hala yoğun bakımda olan Harun Kolçak'la ilgili en son bilgileri almak, doktorlarıyla konuşabilmek için oradaydı. Emrah'ı orada görmeleri ise tam bir tesadüftü.

GAZETECİLERİ KOVDURAMAYINCA

Emrah, hastanedeki bu karmaşanın ardından, basın mensuplarını kovduramayınca çocuğunu alıp özel odaya gitti. Ünlü şarkıcı, ortadaki yanlış anlamayı öğrenmesine rağmen gazetecilerden özür dilemedi.

EMRAH CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

İddialarla ilgili Emrah adına menajeri Engin Esen, Uçankuş'a şu açıklamayı yaptı; "Emrah Bey hastane içinde cep telefonuyla gizli çekim yapmak isteyince sanatçımız ve ailesi bu durumdan rahatsız oldu. Dolayısıyla hastane yönetiminden yardım istediği doğrudur. Ortada herhangi bir hakaret yoktur!"

Emrah, Harun Kolçak İçin Gelen Muhabirleri Kovdu

Son Dakika Magazin Emrah, Harun Kolçak İçin Gelen Muhabirleri Kovdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Vatandaş: Bu çapsızları havaya sokan yine bu millet, adam değil bunlar 51 0 Yanıtla
  • gerçek: kuru fasulye nimettir ama sen değilsin emrah kendini nimetten sanıp muhabir kovan eşşek seni 33 4 Yanıtla
  • serdar: Sonradan gorme 27 3 Yanıtla
  • ADİLCEVAZLI: EMRAH SENDE KENDİNİ UNUTTURMAMAK İÇİN YAPTIN DEMİ NE YAPTIN SÖYLE BAKALIM HİÇÇÇÇÇÇÇÇ SEN BİR HİÇÇÇSİN ANCAK TATLISESİN GÖLGESİNDE KÜÇÜCÜK TÜN ŞİDİ MİNNACIK OLDUN 22 4 Yanıtla
  • Hakan711: Türk halkı sayesinde para kazan ondan sonra insanları küçümse hepsi aynı degilmi türkiye de kısaca nankör toplulugu 23 3 Yanıtla
  • nurgül: sen kimsin ya senden büyük allah var senin resmini çekipte kim ne yapsın sen küçük emrah deyil büyük emrah olmuşsun insanlar neden bu yalan dünya için kibire girerler bilmiyorum 21 2 Yanıtla
  • Lale: Dunya senin etrafindami donuyo tek unlu(unsuz) senmisin 20 3 Yanıtla
  • nurgül: şu yorumlara bakıyorumda utanıyorum biz böyle bir milletmi olduk harun kolçağa acil şifalar diliyorum 20 0 Yanıtla
  • Melo: Barzoların kiro degilmi , yapar. 17 3 Yanıtla
  • ÖZTUNALI: ADAM YERİNE YERİNE KOYUYORSUNUZ SONUÇ ORTADA....................... 16 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement