Denizli maçında tedavi gören Emre Belözoğlu'nun çektiği acı yüzüne yansıdı - Son Dakika
Spor

Denizli maçında tedavi gören Emre Belözoğlu'nun çektiği acı yüzüne yansıdı

Fenerbahçe'nin Denizlispor'u 2-1 mağlup ettiği maçta kaburgasında kırık olmasına rağmen yedek kulübesinde tedavi görüp mücadeleye devam eden ve takımının attığı 2. golün asistini yapan Emre Belözoğlu, "Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim" açıklamasını yaptı.

21.10.2019 09:59  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu, "Oynayabiliyorsam sorun yok demektir. Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim" dedi. Bandajla oynayan 39 yaşındaki oyuncunun kenara geldikten sonra tedavisi yapılırken çektiği acı yüzüne yansıdı.

Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki maestrosu Emre Belözoğlu'ndan örnek bir davranış geldi. Kaburgasındaki sakatlığa rağmen takımını yalnız bırakmayıp bir de asist yapan tecrübeli futbolcu, karşılaşma sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Sakat olmasına rağmen oynamayı tercih etmesi hakkındaki soruyu yanıtlayan milli oyuncu, "Kaburgamda kırık var. Bunu acıtasyon haline getirmenin anlamı yok. Oynayabiliyorsam sorun yok. Kaybetmenin acısını mı, kırığın acısını mı seçecek olsam, kırığın acısını seçerim. Kazanmak güzel, inşallah sonuna kadar gider" dedi.

<a class='keyword-sd' href='/denizli/' title='Denizli'>Denizli</a> maçında tedavi gören Emre Belözoğlu'nun çektiği acı yüzüne yansıdı

Taraftara kendisine verdikleri destek için teşekkür eden Kaptan, "Taraftarlar sağ olsun, bazen hak ettiğimden fazla teveccüh gösteriyor. Bizim hedefimiz şampiyonluk, inşallah haftaya da kazanırız ve bu sene taraftarlarımızı mutlu ederiz" ifadesini kullandı.

SAKAT OYNADI ASİST YAPTI

Milli maçta kaburgasından sakatlanan Emre Belözoğlu, beklenenden çok daha erken tedavisini tamamlayıp Denizlispor karşısında sahaya çıktı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oynayıp oynamama kararını kendisine bıraktığı Fenerbahçe Kaptanı, fedakârlık yaparak sahaya çıktı. Vedat'ın golünde topu rakibinden çalışı ve yaptığı asistle alkış toplayan 39'luk yıldız, 64'te yerini Deniz'e bıraktı.

Denizli maçında tedavi gören Emre Belözoğlu'nun çektiği acı yüzüne yansıdı
Denizli maçında tedavi gören Emre Belözoğlu\'nun çektiği acı yüzüne yansıdı

Son Dakika Spor Denizli maçında tedavi gören Emre Belözoğlu'nun çektiği acı yüzüne yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • CİMBOMLU: AYNI FEDAKARLIĞI MİLLİ MAÇTA NEDEN GÖSTERMEMİŞ? 2 11 Yanıtla
    Hemşinli: 40 YAŞINDA MİLLİ MAÇTA OYNARKEN KABURGASINI KIRAN EMREYE Mİ DEDİN SEN BU LAFI ERGEN ULTRASLAN? 9 3 ALP: kuyruk acını anlıyorum o yüzden böyle herşeyde emre ye sallıyorsunuz. naptı emre görev verdiler de maça mı girmedi. kenarda maç boyunca ayakta izledi lan şenol güneşle adam daha ne yapsın sizin gibilere kimse kendini beğendiremez o yüzden kimsenin umrunda değilsiniz. 6 3
  • Hemşinli: OMUZ OMUZA ŞAMPİYONLUĞA ALİ REİS. 3 3 Yanıtla
    Omuz omuza : Hakemlerle beraber.... 2 3
  • Lord: adamsın emre.. 3 2 Yanıtla
  • Adam: Çok büyük karaktersin emre belözoğlu adamsın 2 2 Yanıtla
  • HÜSEYİN AL: GEBER AGRILARINLA 0 4 Yanıtla
  • tan gürkan: hakemin ihmali kurallar kanaması olan sporcuyu oyunda tutmuyor 2 1 Yanıtla
  • Bin905: Böyle adamları almıycaksınız milli takıma. Süreceksiniz sınırdan.. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement