Emre Çolak Tartışması Büyüyor! Açıklama... - Son Dakika
Spor

Emre Çolak Tartışması Büyüyor! Açıklama...

Emre Çolak Tartışması Büyüyor! Açıklama...

Emre Çolak’ın Deportivo teknik direktörüyle yaşadığı problemi Skorer’e değerlendiren As gazetesinden Juan Antonio Espina “Olay sadece topa kötü vurmakla alakalı değil, Emre’nin kötü tavırları ve davranışlarından kaynaklanıyor” dedi.

24.01.2018 17:55

Onur Dinçer/ Skorer
Deportivo'nun dünkü idmanından kovulan Emre Çolak, bugünkü antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı.
Teknik direktör Cristobal Parralo'nun daha önce takımda yaşanan benzer bir olayda, ertesi gün oyuncuyu takımdan ayrı çalıştırdığı, bir sonraki gün ise takıma dahil ettiği tespit edildi.
Yarın için idman beklentisi
Bu yüzden yarından itibaren tekrar takımla antrenmana çıkması beklenen Emre Çolak'ın durumunun yine de garanti olmadığına dikkat çekildi. İspanyollar 'Emre Çolak'ın geleceği karmaşık' gibi ifadelerle var olan durumu yorumladı. Olayın asıl sebebininse Emre'nin çektiği kötü şut olduğu, teknik adamın bu vuruşa bozulduğu hatırlatıldı.
Emre: Olayın sebebi yanlış anlama
Takım kaptanı Pedro Mosquera bugün konuyla ilgili açıklamada bulundu ve Emre Çolak'ın kendilerine konuyla ilgili yaptığı açıklamayı iletti. Mosquera 'Emre bize olayın yanlış anlamadan kaynaklandığını söyledi. Hocası ne karar verdiyse kendisinin buna uyduğunu ifade etti' şeklinde konuştu.
'Herkes saygı duyuyor mu bilmiyorum?'
Teknik direktörün kararla ilgili takımdaki diğer futbolculara bir şey söylemediğini dile getiren Mosquera, "Parralo bize bir şey söylemedi. Takımdaki her oyuncu bu konuda hoca ile aynı görüştemi bilemiyorum. Benim için kendisine saygı duymaktan başka bir seçenek yok" dedi.
'Garitano ile de sorun yaşamıştı'
Deportivo ekibini ve teknik ekibi yakından tanıyan Jose Antonio Espina yaşananları Skorer'e değerlendirdi. İspanyol gazeteci "Olayın sadece bir topa vurma kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Emre Çolak geçen sene de Garitano ile sorunlar yaşamıştı. Bence olay Emre'nin kötü tavırları ve davranışlarından kaynaklanıyor. Şimdi Emre'nin takımdan gönderilip gönderilmeyeceğini bilmiyorum ama olabilir" dedi .

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Emre Çolak Tartışması Büyüyor! Açıklama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement