Emre Kurt, Galatasaray Futbol Akademisi'nde - Son Dakika
Spor

Emre Kurt, Galatasaray Futbol Akademisi'nde

Emre Kurt, Galatasaray Futbol Akademisi\'nde

Galatasaraylı yöneticiler tarafından titizlikle takip edilen başarılı sporcu Emre Kurt, Galatasaray Futbol Akademisi'ne kaydını yaptırdı.

07.09.2013 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı yöneticiler tarafından titizlikle takip edilen başarılı sporcu Emre Kurt, Galatasaray Futbol Akademisi'ne kaydını yaptırdı. Bundan böyle Kurt, yeni okulunda eğitim görerek yaşamını İstanbul'da sürdürecek.

Torbalı Galatasaray Futbol Okulu'nun futboluyla göz dolduran 12 yaşındaki genç yeteneği Emre Kurt, bundan sonraki futbol yaşamını İstanbul'da sürdürecek. 2013-2014 eğitim ve öğretimin yılını da İstanbul'da devam edecek olan Emre, akademiye yerleşti. Futbol akademisi önünde objektiflere poz veren Emre, "Yakın zaman içinde benim ismimi duyacaksınız. Torbalı'nın gururu olacağım" dedi.

Galatasaray Futbol Akademisi'ne seçilen ve uzun bir süreden buyana takip edilen başarılı futbolcu Emre, Torbalı'dan akademiye giden ikinci isim oldu. Geçtiğimiz yıl yine Galatasaray U15 takımında mücadele eden Batuhan Işık'tan sonra Emre Kurt da Galatasaray Akademisi'ne seçilerek hocalarının gururu topladı.

"TÜRK FUTBOLU EMRE'DEN BAHSEDECEK"

Her iki öğrencisinin de Galatasaray Futbol Akademisi'ne seçilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Antrenör Feti Okuroğlu, "Emre artık İstanbul'da eğitim görerek hem futbol yaşamını hem de okul yaşamını orada sürdürecek. Torbalı'dan akademiye gönderdiğimiz ikinci futbolcumuz Emre oldu. Kendisi bir yılı aşkın bir süredir Galatasaray teknik ekibi tarafından yakından takip ediliyordu. Kısmeti bu yıl oldu. İki futbolcumuz Batuhan ve Emre, Torbalı'nın İstanbul'daki tanıtım elçisi olacak. Şimdiden Galatasaray'a Emre için hayırlı olsun diyorum. Genç yeteneğimiz Emre, düzenli olarak okulumuzun antrenmanlarına katılmış ve her seferinde kendini ispat etmiştir. Emre'yi ilerde yeşil sahalarda göreceğimi biliyordum. Kendisiyle gurur duyuyorum. En kısa sürede ismini Türk futboluna duyacaktır" dedi.

"TORBALI'YI HERKES BİLECEK"

Torbalı'nın seçkin okulları arasında yer alan Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda okuyan ve Galatasaray Futbol Akademisi'ne kaydı yapılan Emre Kurt, bundan sonraki yaşamını da İstanbul'da sürdürerek eğitimini orada tamamlayacak. Futbolda olduğu gibi eğitimde de başarılı olan genç yetenek Emre, futbol yaşamına Torbalı'da hocalarının önderliğinde başladı. Emre, "Hocalarım beni sürekli teşvik etti. Onların bilgi ve birikimi sayesinde başarılı oldum. Galatasaray Futbol Akademisi'ne seçildim. Eğitim ve öğretimim yanı sıra tüm yaşamımı artık İstanbul'da sürdüreceğim. Burada Torbalı'yı temsil ederek asla kimsenin başını öne eğmeyeceğim. Hocalarımın sayesinde iyi bir yeteneğe sahibim. Bu yeteneğimi en iyi şekilde kullanıp, Türk futboluna Torbalı'nın adını yazdıracağım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emre Kurt, Galatasaray Futbol Akademisi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement