Emre'nin Yapımından Vazgeçtiği Anaokulunu Trabzonlu İş Adamı Yaptıracak - Son Dakika
Güncel

Emre'nin Yapımından Vazgeçtiği Anaokulunu Trabzonlu İş Adamı Yaptıracak

Emre\'nin Yapımından Vazgeçtiği Anaokulunu Trabzonlu İş Adamı Yaptıracak

– FENERBAHÇELİ futbolcu Emre Belözoğlu'nun Trabzon'un Maçka İlçesi'nde yaptırmaktan vazgeçtiği anaokulunun yapımını Trabzonlu işadamı Selim Özderya üstlendi.

04.03.2013 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– FENERBAHÇELİ futbolcu Emre Belözoğlu'nun Trabzon'un Maçka İlçesi'nde yaptırmaktan vazgeçtiği anaokulunun yapımını Trabzonlu işadamı Selim Özderya üstlendi.

Toplumsal Gelişim Merkezi'nin (TOGEM) Maçka İlçesi Esiroğlu Beldesi'nde yaptıracağı 3 derslikli anaokulunun daha önce finansmanını üstlenen Fenebahçeli futbolcu Emre Bölezoğlu'nun bir süre önce bundan vazgeçtiğini bildirmesi üzerine okulun yapımından vazgeçildi. Ancak gazetelere de konu olan haberi okuyan Trabzonlu işadamı Selim Özderya, okulun yapımına talip oldu ve konuyla ilgili olarak Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. Vali Kızılcık, İstanbul'da yaşamını sürdüren Selim Özderya'ya okulun yapımını üstlenmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. İşadamı Özderya da futbolcu Emre'nin okul yapımından vazgeçtiğini basından duyduğunu belirterek, "Projenin ortada kalmasını istemedik" dedi. Vali Kızılcık, daha sonra hayırsever işadamı Özderya ile okulun yapım protokolünü imzaladı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emre'nin Yapımından Vazgeçtiği Anaokulunu Trabzonlu İş Adamı Yaptıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement