En Güzel Karne ve Mezuniyet Hediyeleri Next&Nextstar'dan - Son Dakika
Güncel

En Güzel Karne ve Mezuniyet Hediyeleri Next&Nextstar'dan

En Güzel Karne ve Mezuniyet Hediyeleri Next&Nextstar\'dan

Next&NextStar tarafından geliştirilen her zevke, her ihtiyaca ve her yaşa uygun tablet bilgisayarlar, teknolojinin sıkı takipçisi çocuklar ve gençler için en güzel karne ve mezuniyet hediyesi olacak.

10.06.2014 14:32  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürünlerinde son teknoloji ve kaliteyi birleştiren Next&NextStar'ın Tabloid Serisi tablet bilgisayarları, bu yaz çocuklar ve gençler için en güzel yaz tatili hediyesi olacak. Android işletim sistemi, farklı ekran boyutları, HD kalitesinde ekran çözünürlüğü ve daha birçok özelliğiyle Next Tabloid Serisi tablet bilgisayarlarla bu yaz çok eğlenceli geçecek.

Tabloid 9.7 ile Yaz Boyunca Oyun, Film ve Müzik Keyfi

Tabloid Serisi'nin en eğlenceli üyelerinden olan Tabloid 9.7 tablet bilgisayar; müzik, film, video, oyun gibi geniş alan kaplayan uygulamaları en kaliteli şekilde sunuyor. 16 GB'lik yüksek depolama kapasitesiyle 2 binden fazla şarkıyı her an yanınızda taşıma ve dinleme imkanı sunan bilgisayarla yaz tatilinde ister yolda ister evde ya da plajda müziğin keyfini doyasıya çıkaracaksınız.

HDMI bağlantı ve Full HD – 1080p çözünürlük kalitesiyle film, video ya da oyun görüntülerini gerçeğe en yakın kaliteyle sunan Tabloid 9.7, XVID Video, AVI, MKV ve MOV uzantılı kayıtları dilediğinizce izlemenize imkan sunuyor. Dilerseniz televizyona bağlayarak da kullanılabilen Tabloid 9.7 ile bu yaz çok teknolojik geçecek.

Tabloid Serisinin En Yenisi 10.1

Next&NextStar'ın en son teknolojilerle geliştirdiği Tabloid 10.1 tablet bilgisayar, 1280X800 – HD çözünürlüğü ve 2 MP ön kamerasıyla kusursuz bir görüntü kalitesi sunuyor. Yeni çağın trendi olan tablet bilgisayar alanında da iddiasını ortaya koyan Next&NextStar'ın Android 4.1 işletim sistemli,16 GB hafızaya sahip en yeni ürünü Tabloid 10.1 tablet bilgisayarlarıyla teknoloji her an her yerde sizinle olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Güzel Karne ve Mezuniyet Hediyeleri Next&Nextstar'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement