En Sempatik Doktor Seçildi - Son Dakika
Yerel

En Sempatik Doktor Seçildi

Niğde Devlet Hastanesi'nin internet üzerinden başlattığı "En sempatik ve güleryüzlü uzman doktor" anketi sonuçlandı.

04.01.2012 12:00

Niğde Devlet Hastanesi'nin internet üzerinden başlattığı "En sempatik ve güleryüzlü uzman doktor" anketi sonuçlandı.

Hastanede görev yapan Üroloji Uzmanı Dr. Kani Karaca, katılımcı oylarının yüzde 42.52'sini alarak en sempatik ve güleryüzlü doktor seçildi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Servet Kocaöz, geçen ay başlattıkları anketin http://www.nidh.gov.tr/ adlı internet sitesi üzerinden yapıldığını ve oylama sonucunda Dr. Kani Karaca'nın en sempatik ve güleryüzlü doktor seçildiğini belirtti.

İnternet sitesinde daha sonra pratisyen doktorlar ve diğer yardımcı sağlık personeli için da anket yapacaklarını ifade eden Kocaöz, "Ayın en sempatik ve güler yüzlü personelini seçeceğiz. Bu personelimize de döner sermayeden yüzde 20 oranında ek puan vererek ödüllendirme yapacağız. Ankete ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

En sempatik doktor seçilen Dr. Kani Karaca ise oy veren tüm vatandaşlara teşekkür ederek, "Hasta memnuniyeti biz doktorlar için çok önemlidir. Bir doktorun hastasıyla ilgilenmesi ve güler yüzlü bir şekilde yaklaşması hasta için moral olur ve iyileşme süresi hızlanır. Bana ankette oy veren tüm vatandaşlara tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

- NİĞDE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel En Sempatik Doktor Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement