En Süper Kahramanlardan 46-Super Heroes Sayısında Sürpriz! - Son Dakika
Güncel

En Süper Kahramanlardan 46-Super Heroes Sayısında Sürpriz!

Mehmet Turgut'un Fotoğrafa Hayal Ve Tutku Kattığı Şaşırtıcı Fotoğraf Kültür Dergisi "46"; Eylül-Ekim Sayısına Süper Kahramanları Konuk Ediyor!

19.09.2011 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her sayısında popüler ve alternatif kültürün önemli isimlerini sayfalarına taşıyan "46"nın; "Super Heroes" sayısındaki en şaşırtıcı isimlerden biri "Superman Aydın Boysan". İstanbul'un gerçek süper kahramanı Boysan; "Yeniden doğsam, aynısını yaşarım! Ne eksik ne fazla" diyor.

"46-Super Heroes" sayısı; "Barbie bebeklerle hiç oynamadım" diyen "Supergirl Burcu Esmersoy"u, zamansız fırtına "She Hulk Deniz Akkaya"yı, "Çok sinirlenirsem yüzer giderim" diyen "Hulk Derya Büyükuncu"yu, dünyada iyilik istiyorsak, kötülüğün var olduğunu da bilmemiz gerektiğinin farkında olan "Thor Engin Öztürk"ü ve "Cat Woman Seray Sever"i okuyucularıyla buluşturuyor.

Ayrıca, gecelerin ateşten sürücüsü "Ghost Rider" Murad Küçük ile, "Captain Amerika" hayata karşı hâlâ umutlu Yunus Günçe ile, "Magneto" "Bir kere kırıldım, sonra düzeldim" diyen Levent Özdilek ile, "Cyclops" Mehmet Can Mincinozlu ile, cehennemden çılgın Türk "Hellboy" Metehan Mert Çakır ile, "Spiderman" ise aslında rock yıldızı olmak isteyen Serkan Şenalp ile "46-Super Heroes" sayfalarında hayat buluyor.

"46-Super Heroes" sayısı aynı zamanda; dosya yazılarıyla Deniz Yavaşoğulları ve Deniz Ülkütekin'i, Ertan Ergil, Kıvanç Kasabalı ve Can Gökdoğan söyleşilerini, yeni kitabı "Varolmayanlar"ı yayımlayan Doğu Yücel'in süper kahramanlar analizini ve çizgilerin kahramanları Melike Acar, Mahmud Asrar ve Yıldıray Çınar'ı konuk ediyor. Tolga Akyıldız ve Ferman Akgül'ün köşe yazılarıyla yer aldığı derginin bir diğer sürprizi ise, bundan böyle yazılarıyla "46"da yer alacak olan Oben Budak.

Çok konuşulacak, seyredilecek ve okunacak "46-Super Heroes" sayısı, 20 Eylül'de İstanbul'da, 22 Eylül'de Anadolu'da raflarda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Süper Kahramanlardan 46-Super Heroes Sayısında Sürpriz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement