Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Yozgat'ta - Son Dakika
Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Yozgat'ta

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Yozgat\'ta

Bakan Yıldız: "Bizlerin bu doğduğu topraklarda birbirine düşmesi ve birbirine kardeşçe bakmamasıyla alakalı çok büyük bir oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara gelmeyeceğiz"

25.08.2013 18:19

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bizlerin bu doğduğu topraklarda birbirine düşmesi ve birbirine kardeşçe bakmamasıyla alakalı çok büyük bir oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara gelmeyeceğiz" dedi.

Bakan Yıldız, memleketi Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar beldesinde pilav şenliğine katıldı. Belde girişinde vatandaşlarca karşılanan Yıldız, daha sonra konvoy eşliğinde şenliğin yapıldığı alana geldi.

Burada vatandaşlara seslenen Yıldız, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, bu tarz şenliklerin önemli olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin birlik ve beraberlikle çok daha iyi yerlere geleceğini dile getiren Yıldız, şöyle devam etti:

"Bugün dünyada olup bitenleri her birimiz izliyoruz. Büyük bir oyun oynanıyor. Bizlerin bu doğduğu topraklarda birbirine düşmesi ve birbirine kardeşçe bakmamasıyla alakalı çok büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunlara gelmeyeceğiz. Hatırlayın 1980'li yılların öncesinde kardeş kardeşi vurmaya kalktı. Hiç unutmam Kayseri'de bir cenazedeyiz, kardeşi cenazeye gelemedi. Aynı anne ve babadan doğmasına rağmen ayrı görüşlerde olmasından kaynaklanıyor. Böyle bir şey olabilir mi Bunu hangimiz kabullenebiliriz. Bizler hep beraber akrabayız. Birbirimize ayrımız gayrımız yok. Eğer birisi size ayrılıkla alakalı bir cümle bahsediyorsa, hangi gerekçeyle olursa olsun inanmayın. Bu tür şeylere artık tahammülümüz yok. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın refah seviyesini artırmak için çalışıyoruz. Birbirimizi seveceğiz. Bir ve beraber olacağız. Diri olacağız ve böylece hep beraber Türkiye olarak iri olacağız."

Bakan Yıldız, konuşmasının ardından vatandaşlarla pilav yedi. Yıldız, şenliğin ardından annesi Emine Yıldız ile akrabalarının mezarlarını ziyaret ederek, dua okudu.

Yıldız, tamiratı devam eden doğduğu kerpiç evi ziyaret edip, inşaat hakkında bilgi aldıktan sonra beldeden ayrıldı. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement