Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı heyecanlandırdı: Diziye dönüyor musun? - Son Dakika
Magazin

Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı heyecanlandırdı: Diziye dönüyor musun?

Diriliş Ertuğrul dizisinde beş sezon boyunca TRT 1 ekranlarında boy gösteren Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı takipçilerini heyecanlandırdı. Sakallarının iyice uzadığı görülen Düzyatan'a takipçilerinden yorum yağdı.

03.02.2020 18:15  Güncelleme: 19:02

5 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında yayımlanan ve her bölümünde reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin devam niteliğinde çekilen Kuruluş Osman'da başrole Burak Özçivit gelmişti. Diriliş Ertuğrul'un sona ermesinin ardından Engin Altan Düzyatan da FOX TV'de yayımlanan Kurşun dizisine transfer olmuş yeni bir başlangıç yapmıştı.

KURULUŞ OSMAN'A DAHİL OLACAĞI KONUŞULUYOR

Ancak reytinglerde umduğunu bulamayınca erken final şoku yaşayan Engin Altan Düzyatan'ın, bir süredir 'Kuruluş Osman'a dahil olacağı konuşuluyor. Sakallarını yeniden uzatmaya başlayan Düzyatan'ın takipçileri, oyuncudan gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU!

Son olarak Engin Altan Düzyatan, Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Sakallarının iyice uzadığı görülen Düzyatan'a takipçilerinden anında yorum yağmaya başladı.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı heyecanlandırdı: Diziye dönüyor musun?

Oyuncunun Kuruluş Osman'a dahil olup olmayacağını merak eden takipçiler, 'Kuruluş rolüne bürünmeye başlamışsın', 'Kayı seni bekliyor', 'Diziye dönüyor musun?' 'İnşallah sakalları düşündüğüm şey için uzatıyorsundur' şeklinde mesajlar yağdırdı. Düzyatan'ın diziye dahil olup olmayacağı ise henüz merak konusu.

Engin Altan Düzyatan\'ın yeni imajı heyecanlandırdı: Diziye dönüyor musun?

Son Dakika Magazin Engin Altan Düzyatan'ın yeni imajı heyecanlandırdı: Diziye dönüyor musun? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Eda: sacma sapan dizilerden birde para kazaniyorlar 6 38 Yanıtla
    Urfali ibrahim : Keşke Aşkı Memnu devam etse degilmi... kimin eli kimin cebinde belli olmassa 32 3 Kadir: sen ne izleyip takip ediyon? 20 2 Bilirkisi: Sende haklsin hosaftan ne anlar dimi 13 3 antalyalı : zaten o dizi devam ediyor şuan yasak elma ona bakıyordur edacım:)))) 11 3
  • Varya Bi gelsi: Gel zalımın oğlu sen gelince muhteşem ikili olursunuz heyt Bee 43 1 Yanıtla
  • Diriliş: Engin rolü iyi oynuyordu verilecek mesaj tam yüreklere kaziniyordu,Burak maalesef bunu başarmıştır bildiğin adam aşk dizisi çekiyor sadece kıyafetleri değişik diğer. Dizilerinden. 29 2 Yanıtla
  • şenay genç: diziye geri don 27 1 Yanıtla
  • drliş: inşallah 23 2 Yanıtla
  • PEDER HUGO: DİZİYE DÖNER İNŞALLAH 19 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement