Enka’da Yaşam Sanatla Canlanıyor! - Son Dakika
Kültür Sanat

Enka’da Yaşam Sanatla Canlanıyor!

Enka’da
Yaşam Sanatla Canlanıyor!

Dünya Sahnesi Baharın Renkleri İle, Sanat Sahnesi ENKA Kültür Sanat'ın Yaşam Dolu Bahar Programı İle Canlanıyor!

14.02.2011 14:00  Güncelleme: 14:05

Dünya sahnesi baharın renkleri ile, sanat sahnesi enka kültür sanat'ın yaşam dolu bahar programı ile canlanıyor! ENKA Kültür Sanat, baharı sanatseverlerin bütün duyularını harekete geçirecek bir program ile, 1 Mart – 11 Mayıs 2011 tarihleri arasında karşılıyor. ENKA 23. Yıl Bahar Programı, yeni nesil tiyatro oluşumlarının enerji dolu oyunlarına, romantik dönemi günümüze yansıtan konserlere ve hayal gücünü canlandıran sergilere ev sahipliği yapacak.

23 yıldır, kültür-sanat etkinliklerinin en önemli isimleri arasında yer alan ENKA Kültür Sanat; tazelenen programını ve yenilenen görünüşünü sanatseverlere sunuyor. ENKA 23. Yıl Bahar Programı'nın dinamik ve her zamanki gibi kaliteli içeriğinde; klasik kalıpların dışına çıkan, özellikle gençlerin dikkatini çekecek yenilikçi tiyatro oyunları yer alıyor. Bahar programı kapsamında DOT'un "Malafa", Krek'in "Hoop Gitti Kafa" ile "Bomba", Oyun Atölyesi'nin "Testosteron", Talimhane Tiyatrosu'nun "Yastık Adam" ve Semaver Kumpanya'nın "Bir Tutam Hayat" adlı oyunları tiyatro severlerle buluşacak.

ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı, romantik dönemin izlerini taşıyan konserlere de ev sahipliği yapacak. Açılışı 1 Mart 2011, Salı günü saat 20:30'da Medin Music Project konseriyle gerçekleşecek etkinliklerde ayrıca; Cihat Aşkın, Gökhan Aybulus ve CAKA'nın Yıldızları'nın "Neşeli Pazarlar" konseri, MSGSÜ Devlet Konservatuvarı Lisans Bölümü son sınıf öğrencisi üç genç yeteneğin vereceği "Genç Solistler Dinletisi No:2" konseri, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'ın "Büyük Romantikler" konseri ve Şirin Pancaroğlu'nun "Arp ve Romantizm" başlıklı konseri müzikseverlerle buluşacak.

ENKA Kültür Sanat'ın etkinlikler kapsamında sanatseverlere sunduğu, Doğuş Üniversitesi Öğretim Elemanları'nın karma sergisi, Özlem Ölçer'in "The Jungle Over The Island" başlıklı resim sergisi ve Genco Gülan'ın "Family" adlı sergisi; 1 Mart – 11 Mayıs 2011 tarihleri arasında ENKA Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi'nde gezilebilir.

Tiyatro ve konserlerde, koltuk sayısının sınırlı ve yerlerin numarasız olması dolayısıyla, önceden rezervasyon yaptırılması gerekirken; ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı kapsamındaki sergiler, hafta içi 10:00-16:30 saatleri arasında, etkinlik günlerinde ise etkinlik bitimine dek ziyaret edilebilir.

Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19.00'da TaksimAKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM'ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Enka’da Yaşam Sanatla Canlanıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement