Eraslan'da Karne Heyecanı Sosyal Sorumluluk Coşkusuna Dönüştü - Son Dakika
Güncel

Eraslan'da Karne Heyecanı Sosyal Sorumluluk Coşkusuna Dönüştü

Eraslan Okulu eğitim öğretimdeki ilk yılını sosyal sorumluluk bilinciyle tamamladı.

10.06.2017 09:09

Başarılı geçen yoğun bir yılın ardından karne gününde sosyal sorumluluğa yer veren Eraslan Okulunu, sene boyunca etkinlikleri ve kermesleri ile destekledikleri Wheelchair Dance Project ekibi yalnız bırakmadı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Banu Dağcıoğlu Türkeli eşliğinde dans eden dans gönüllüleri nefes kesen bir performans sergiledi.

Karne heyecanının coşkuya dönüştüğü günde öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Eraslan Okulu Eğitim Yılını Sosyal Sorumluluk Projesiyle Tamamladı

Akademik ve sosyal başarılarının yanında sosyal sorumluluk bilinci ve bu doğrultuda gerçekleştirdiği etkinliklerle öne çıkan Eraslan Okulu, eğitim ve öğretim yılını dikkat çekici bir gösteri ile tamamladı. Yıl boyunca öğrencilerin ve velilerin katılımıyla şekillenen sosyal sorumluluk projesi, karne gününde en özel birlikteliği ortaya koydu. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Banu Dağcıoğlu Türkeli önderliğinde bir araya gelen "Wheelchair Dance Project (Tekerlekli Sandalyede Dans Projesi) dansçıları Eraslan Okulu öğrenci ve velilerine unutulmaz bir gösteri sundu. Karne heyecanın coşku ve mutluluğa dönüştüğü gösteride, 3 farklı performans sunan dansçıların gösteri sonundaki sürprizi büyük alkış aldı. Latin ezgileri eşliğinde tüm dansçılar, öğrenciler ve veliler aynı koreografiyi gerçekleştirdi. Aynı anda dans eden 400 kişi, müzik ve dansın engel tanımadığının en güzel örneği oldu. Oldukça renkli anların yaşandığı gösteride öğrenciler tüm yılın yorgunluğunu atarak yaz tatiline coşku ve gururla uğurlandı.

Gösteri sonunda dansçılara teşekkürlerini sunan Eraslan Okulu Kurucu Temsilcisi Egem Eraslan, ilk eğitim öğretim yılının değerlendirmesini öğrencilerle birlikte yaptı. Önümüzdeki sene öğrencileri bekleyen yeniliklerle ilgili bilgileri paylaşan Eraslan, öğrencileri büyük motivasyon ile yaz tatiline uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eraslan'da Karne Heyecanı Sosyal Sorumluluk Coşkusuna Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement