Erciyes Kayak Merkezi'nde Yoğun Hafta Sonu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Erciyes Kayak Merkezi'nde Yoğun Hafta Sonu

Erciyes Kayak Merkezi\'nde Yoğun Hafta Sonu
27.12.2025 17:17

Erciyes Kayak Merkezi, yerli ve yabancı kayakseverlerle doldu; kar yağışı sürücüler için zorluk oluşturdu.

Türkiye'nin önde gelen kış sporları ve turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi'nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı.

Hafta sonu tatilini kayak merkezinde geçirmek isteyen ziyaretçiler, İç Anadolu'nun "zirvesi" olarak nitelendirilen Erciyes Dağı'nda yoğunluk oluşturdu.

Yerli ve yabancı birçok kayaksever, Tekir, Develi, Hacılar ve Hisarcık kapılardaki tesislerde kayak ve snowboard yaparak keyifli anlar yaşadı.

Öte yandan kar yağışı, tipi ve sisin etkili olduğu Kayseri-Develi kara yolunda, bazı araç sürücülerinin zor anlar yaşadığı gözlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erciyes Kayak Merkezi'nde Yoğun Hafta Sonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement