Erdinç Kızıldağ Yaylasında Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Erdinç Kızıldağ Yaylasında Vatandaşlarla Buluştu

Erdinç Kızıldağ Yaylasında Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av.

22.07.2013 14:18

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, partisinin Karaisalı İlçe Teşkilatı'nın organize ettiği yaz programları çerçevesinde gittiği Karaisalı'da vatandaşlarla buluştu.

Erdinç, ilk olarak Kızıldağ Yaylası İboosman Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu ve burada meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinledikten sonra bir konuşma yapan Erdinç, hükümet olarak TBMM'de yapmış oldukları yasa değişiklikleri ve meclis çalışmaları hakkında bilgi vererek yeni çıkan Torba Yasası kanunuyla ülkede birçok şeyin değişeceğini söyledi. Önlerinde yaklaşan yerel seçimler olduğunu belirten Erdinç, "Yerel seçimler bizim için çok önemli. Karaisalı teşkilatımız bu konuda çok azimli çalışıyor. Ancak bu yetmez burada vatandaş olarak sizlere de çok büyük iş düşüyor. Özellikle değişen büyükşehir yasası nedeniyle sizler ilçe ve büyükşehre oy kullanacaksınız. Karaisalı ve büyükşehrin AK Parti belediyeciliğiyle buluşması lazım. Bunun içinde sizlerden destek istiyoruz. Bu çıkan kanunlarla sizlere de çok daha fazla hizmet gelecektir" dedi.

Daha sonra Karaisalı köy takımları arasında organize edilen futbol turnuvasını izleyen Erdinç, maç sonrası belediye tesislerinde sporcular ve vatandaşlarla bir araya geldi. Futbol turnuvasında emeği geçenlere teşekkür eden Erdinç, daha sonra tayini Diyarbakır'ın Hani ilçesine çıkan Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı'ya Karaisalı İlçesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Milletvekili Erdinç son olarak, AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu üyesi Erkan Yılmaz'ın evinde verdiği iftar programına katılarak partililer ve vatandaşlarla beraber iftar açtı.

Erdinç'in ziyaretine AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Gül Yıldırım Acar, Cemal Saim Çetenak, Özdemir Gökdemir, Kenan Şenbayrak, İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileri eşlik etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdinç Kızıldağ Yaylasında Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement