Ergin Ataman'dan Obradovic'e: Elini Sıkmadım Çünkü Saygısızlık Yaptı - Son Dakika
Spor

Ergin Ataman'dan Obradovic'e: Elini Sıkmadım Çünkü Saygısızlık Yaptı

Ergin Ataman\'dan Obradovic\'e: Elini Sıkmadım Çünkü Saygısızlık Yaptı

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman Fenerbahçe Doğuş maçı sonrası, "Obradovic'in elini sıkmadım çünkü saygısızlık yaptı" dedi.

04.02.2018 17:16

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Bugüne kadar Obradovic'e karşı maç da kazandım, çok da kaybettim. Her seferinde gittim elini sıktım ama bugün elini sıkmadım. Neden elini sıkmadığımı o benden daha iyi bilir. Meslektaşlar arası saygı vardır. Bir takımın 24 sayı öndeyken faul yaptırıp, 6 saniye kala hücum etmesi mesleki anlamda çok büyük bir saygısızlıktır. Üzüldüm ama doğal tabii. Tokat olayı ve 25 sayılık mağlubiyetin ardından zor bir hafta geçirdi. Çok üzüldüğümü söylemek istiyorum" dedi.

"MAÇ BOYUNCA TAKİP ETTİK"

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşmaya kötü başladıklarını ve istedikleri mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi.

Fenerbahçe Doğuş'un karşılaşmaya çok agresif başladığını anlatan Ataman, "Fenerbahçe Doğuş gibi Avrupa Ligi şampiyonluğuna aday bir takım, 25 sayı farkla Atina'dan dönmüş olmanın ezikliği içinde karşılaşmaya çok sert başladı. Biz maçın başında o ritmi yakalayamadık. Maç boyunca takip ettik, yakalamaya çalıştık ama olmadı" şeklinde konuştu.

"ÇOK BÜYÜK BİR SAYGISIZLIKTIR"

Karşılaşmanın ardından Obradovic'in elini sıkmadığını ifade eden Ataman, şunları kaydetti: "Bugüne kadar Obradovic'e karşı maç da kazandım, çok da kaybettim. Her seferinde gittim elini sıktım ama bugün elini sıkmadım. Neden elini sıkmadığımı o benden daha iyi bilir. Meslektaşlar arası saygı vardır. Bir takımın 24 sayı öndeyken faul yaptırıp, 6 saniye kala hücum etmesi mesleki anlamda çok büyük bir saygısızlıktır. Üzüldüm ama doğal tabii. Tokat olayı ve 25 sayılık mağlubiyetin ardından zor bir hafta geçirdi. Çok üzüldüğümü söylemek istiyorum."

Maçta genç oyuncuları Yigitcan Saybir'in etkili bir performans ortaya koyduğunu aktaran tecrübeli başantrenör, "Yiğitcan'ın performansı bizim açımızdan pozitifti ama bazı oyuncularımızdan katkı alamadık, gerekli tedbirleri alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ergin Ataman'dan Obradovic'e: Elini Sıkmadım Çünkü Saygısızlık Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • dost: Demek ki sen bu saygıyı hak etmiyorsun. Küfürbaz Ergin. Fenerbahçe takımı ve seyircisi aleyhine her türlü kötü sözü sarf edeceksin sonrada 100 atınca ağlayacaksın yok öyle yağma. 6 0 Yanıtla
  • Levent Göktürk: ergin hoca artık mesleği bıraksın, her geçen gün daha da antipatik oluyor artık.Ya da her maçtan sonra bir meme vereceksin ağlamayı kesmesi için. 5 0 Yanıtla
  • Fenerli: Relax ol taraftar 100 istedi yaptık olur böyle şeyler daha öncede biliyorsun 25 sayı öndeyken son hücumda mola almıştık darılma güvenme yok Ergin kulvarımız farkli 2 1 Yanıtla
  • İrlandalı: Kendin yenemeyince Yunanların galibiyetine mi seviniyorsun :) yazık sana cidden yazık ataman 2 0 Yanıtla
  • YENER: Hakem son düdüğü çalana kadar maç bitmez teknik direktör hala öğrenememiş 2 0 Yanıtla
  • Vatandas: Efes cok zaman oldu iyi oyuncu secemiyor.basarisizlik aliskanligi oldu.Efes Pilsen firtina gibi eserdi.iyi oyuncu secerdi.ben soyleyim..efes pilsen play maker olarak omar cook isimli oyuncuyu almali. 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: boş boş konuşmuş gene..Efesin bu koçu göndermesi gerekir bence... 2 0 Yanıtla
  • Sertaç: Bravo hoca 0 2 Yanıtla

Advertisement