Ersan İlyasova Avrupa Basketbol Şampiyonasında Oynamak İstiyorum - Son Dakika
Güncel

Ersan İlyasova Avrupa Basketbol Şampiyonasında Oynamak İstiyorum

Ersan İlyasova Avrupa Basketbol Şampiyonasında Oynamak İstiyorum

Ersan İlyasova Avrupa Basketbol Şampiyonasında oynamak istiyorum NBA 'deki temsilcilerimizden Milwaukee Bucks takımında forma giyen Ersan İlyasova, Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers maçının öncesinde DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

28.02.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ersan İlyasova Avrupa Basketbol Şampiyonasında oynamak istiyorum

NBA 'deki temsilcilerimizden Milwaukee Bucks takımında forma giyen Ersan İlyasova, Milwaukee Bucks vs Los Angeles Lakers maçının öncesinde DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

Los Angeles Lakers'ın Milwaukee Bucks'ı 101-93 mağlup ettiği maçta, İlyasova 2843 dk süre alırken toplamda 12 rebound 17 sayı ile karşılaşmayı tamamladı .

ERSAN İLYASOVA SAKATLIĞIM GEÇTİ ÇOK İYİ DURUMDAYIM

Sezon başında geçirdiği sakatlık sonuçu bir süre takımından ayrı kalan İlyasova Sezon başında talihsiz sakatlıklar yaşadım üst üste,formamı çok özlemiştim,son 3-4 maçtır oynamaya başladım, iyi çalışıyorum, ritmimi yakalayıp daha iyi olacağımdedi.

JASON KİDD'İN GELİŞİ İLE TAKIMIN KİMYASI DEĞİŞTİ

Milwaukee Bucks'ın bu seneki başarılı NBA performansınıda değerlendiren İlyasova Sezon başında bizden kimse böyle bir çıkış yapabileceğimizi beklemiyordu. Jason Kidd'in gelişi ile playofflar için hedef koyduk. Takımda çok yetenekli oyuncularımız var ve önümüzde 25 maç daha var. Bunları tek tek düşünüp normal sezonu en iyi yerde bitirip, playofflara en iyi şekilde girmek istiyoruz şeklinde konuştu.

AVRUPA BASKETBOL ŞAMPİYONASINDA OYNAMAK İSTİYORUM

NBA'de ki başarılı temsilcimiz A Milli Bastekbol Takımı hakkında ise şunları söyledi

Sakatlığımdan dolayı en son olan turnuvada milli formadan uzak kaldım . 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonasında zor bir grupdayız . Bu zor grubun bizi daha iyi motive deçeğini zorlu takımlar arasından çıkıp finallerde işimizi daha kolay yapabileçeğimizi düşünüyorum . Enes, Semih, Ömer, Furkan gibi NBA tecrübesi yaşamış oyuncularımız var. Hocamız Ergin Ataman çok tecrubeli bir hoca, zoru seven bir takımız, bu turnuvada başarılı olaçağımıza inanıyorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ersan İlyasova Avrupa Basketbol Şampiyonasında Oynamak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement