Fenerbahçe'ye Başakşehir maçında galibiyeti getiren konuşma ortaya çıktı! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Başakşehir maçında galibiyeti getiren konuşma ortaya çıktı!

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i 2-1 yendiği maçın devre arasında Teknik Direktör Ersun Yanal'ın oyuncularını yaptığı konuşmayla galibiyet için motive ettiği belirtildi.

25.08.2019 14:56  Güncelleme: 15:34

Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, Ersun Yanal, devre arasına 1-0 geride giren futbolcularını soyunma odasının kapısında tek tek karşıladı.

"SON SÖZÜ SÖYLEYEREK SONUCU BİZ BELİRLEYECEĞİZ"

Futbolcularını ayrı ayrı motive ettiği aktarılan Yanal'ın, "Galibiyeti alıp evimize döneceğiz, önümüzde bir 45 dakika daha var. Bu maçlar kenetlenme adına kilometre taşıdır. Biz iyi bir takımız. İyi yaptığımız şeylere odaklanalım ve son ana kadar mücadele edelim. Bu maçı alacağınıza hiç şüphem yok. Sadece bu maçta değil, sezon sonunda da son sözü söyleyerek sonucu biz belirleyeceğiz. Sizlere inanıyorum. Sahaya çıkın, terinizin son damlasına kadar savaşın ve gollerinizi atın." dediği bildirildi.

 <a class='keyword-sd' href='/fenerbahce/' title='Fenerbahçe'>Fenerbahçe</a>'ye <a class='keyword-sd' href='/basaksehir/' title='Başakşehir'>Başakşehir</a> maçında galibiyeti getiren konuşma ortaya çıktı!

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 77. dakikada Vedat Muric ve 90+3. dakikada Nabil Dirar'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe\'ye Başakşehir maçında galibiyeti getiren konuşma ortaya çıktı!
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Başakşehir maçında galibiyeti getiren konuşma ortaya çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Zakir: Bu senede fenere çalışacaklar anlaşıldı 7 47 Yanıtla
    Erhan: Zorunamı gitti şakir hersene size çalışıyorlardı iyimiydi 47 4 Zonguldak : Bu iddianız isminizin anlamına yakışmıyor Zakir Kardeşim... 17 2 Kibela77 : Ne çalışması fb nin zaferlerini kıskanmayın saygı duyun gs bu yıl rezalet bu bir gercek 1 0
  • MUZİ: LİGİN BABASIGELDİ HERKEZBİLECEK YERİNİ 44 7 Yanıtla
    sosyete : anlaşıldı muz Kupası almaya geldi 4 31
  • asiprens: iyi futbol deil ama guzel bir galibiyet 35 4 Yanıtla
  • sosyete : bu lafları en son 2000 yılında ortaokulda sınıf arkadaşlarıma söylemiştim o zaman siniflar arası maç yapıyorduk ve gercekten galibiyeti getirmişti bu sözler ::)) 10 15 Yanıtla
  • Ajax: Türkiyede futbol bu gazla oyuncuları sür maça.oyun yok,taktik yok,sistem yok 18 3 Yanıtla
  • YORUM GÖNDER: kanki takımın kanki oyuncuları kankalara yakışır sonucu başakşehir risk alarak sonucu altın tapside sundu başakşehirin bundan sonra ligde iddiası olmıyacağı için feneri uçurumun kenarından aldı başakşehirin yenilmesi iyi oldu 1 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement