Erzincan'da Öğretim Üyelerine Bilim ve Sanat Ödülü - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Öğretim Üyelerine Bilim ve Sanat Ödülü

Erzincan Üniversitesi öğretim üyelerine bilim ve sanat ödülü verildi.

08.05.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Üniversitesi öğretim üyelerine bilim ve sanat ödülü verildi.

Üniversite ve Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfının (EKEV) organize ettiği Akademik Bilim ve Sanat Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Tören Yalnızbağ Yerleşkesi'nde bulunan Mavi Salon'da yapıldı.

Açılışta konuşan Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan Üniversitesine yaptıkları katkıdan dolayı EKEV yönetimine teşekkür etti.

Çapoğlu, 2006 yılında kurulan Erzincan Üniversitesinde 9 fakülte, 5 yüksekokul, 3 enstitü ve 11 meslek yüksekokuluyla hizmet verdiklerini belirterek, "Geride bıraktığımız 9 yıl içerisinde bu yolda ciddi bir mesafe almış olduğumuzu görmekten büyük memnuniyet duymaktayız ve bunu hep birlikte başardık" dedi.

EKEV Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Ağca da ödülleri vermekten mutluluk duyduğunu kaydederek, "Biz Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı olarak Erzincan Üniversitesinin gelişmesi için elimizden gelen maddi manevi desteği her zaman yapmaya hazırız ve yapmaya devam edeceğiz. Erzincan Üniversitesinin kısa zamanda iyi bir şekilde geliştiğini görüyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından farklı alanlarda ödül almaya hak kazanan öğretim üyelerine başarı belgeleri verildi.

Törene, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Aldemir ve EKEV yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Öğretim Üyelerine Bilim ve Sanat Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement